Στο αστυνομικό τμήμα το... ματς Καλαμαριά-ΑΟ Καρδίας! (vid)

Στο αστυνομικό τμήμα το... ματς Καλαμαριά-ΑΟ Καρδίας! (vid)

bet365

Υπό κανονικές συνθήκες στις 5μ.μ έπρεπε να γίνει η σέντρα στο παιχνίδι Απόλλων Καλαμαριάς-ΑΟ Καρδίας, αλλά τελικά οι διαφορές θα λυθούν στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου υποβάλλονται εκατέρωθεν μηνύσεις!

Κατά την άφιξη της αποστολής του ΑΟ Καρδίας στο γήπεδο της Καλαμαριάς υπήρξε αρχικά έντονο φραστικό επεισόδιο με τον τεχνικό του Απόλλωνα Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Με την πάροδο του χρόνου η... κατάσταση ξέφυγε και πλέον το επεισόδιο ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν χοντρό με τους φιλοξενούμενους να αποσύρονται. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι εμπλεκόμενοι να μεταφερθούν στο αστυνομικό μέγαρο όπου υποβάλλονται εκατέρωθεν μηνύσεις ενώ φυσικά το παιχνίδι δεν έγινε! Διαιτητές και παίκτες της Καλαμαριάς βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η αναμέτρηση δεν άρχισε ποτέ με τον ρέφερι μετά το... φιλολογικό 20λεπτο να σφυρίζει την λήξη και να αποσύρεται στα αποδυτήρια. Θυμίζουμε ότι ο Απόλλων θέλει τρεις βαθμούς για να... σφραγίσει και μαθηματικά την άνοδο στην football league, κάτι που θα γίνει αν του κατοχυρωθεί με 3-0 το συγκεκριμένο παιχνίδι!

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).



Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα