Πανιώνιος: Τον θαύμασε όλη η Ελλάδα

Πανιώνιος: Τον θαύμασε όλη η Ελλάδα

bet365

Ο Πανιώνιος για άλλη μία χρονιά έβαλε τα γυαλιά σε όλους κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού. Το gazzetta.gr κάνει τον απολογισμό της τρομερής χρονιάς του Ιστορικού.

Για δεύτερη σερί χρονιά τερμάτισε στη πρώτη πεντάδα ενώ για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν η ομάδα που κυνηγούσε τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Πανιώνιος ήταν δίχως αμφιβολία η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Τερμάτισε: 5ος με 52 βαθμούς (15 νίκες, 7 ισοπαλίες, 8 ήττες), με 35 γκολ ενεργητικό και 23 παθητικό. ΄Ετσι οι «κυανέρυθροι» κέρδισαν το δικαίωμα να αγωνιστούν στα πλέι οφ όπου ξεκινάει από την τελευταία θέση με μηδέν βαθμούς.

O καλύτερος: Μανώλης Σιώπης. Ο διεθνής άσος ήταν ο MVP της φετινής τρελής χρονιάς του Πανιωνίου. Οτι και να πεις για τον Εβρίτη μέσο είναι λίγο. Πανταχού παρών, αμέτρητα χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο με τις εμφανίσεις του να ανοίγουν την πόρτα της Εθνικής. Δικαίως σε αυτή την θέση.

Κατώτερος των προσδοκιών: Νταβίντ Ενγκόνγκ. Ήρθε ως το μεγάλο όνομα που με τα γκολ του θα ανέβαζε επίπεδο τους Νεοσμυρνιώτες. Ο Γάλλος επιθετικός όμως ήταν άτυχος αφού ταλαιπωρήθηκε από σοβαρούς τραυματισμούς με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να βοηθήσει καθόλου.

Αξίζει μεταγραφή: Μοχάμεντ Μπεν. Ο επιθετικός από τους Νήσους Καμόρες ήταν η ειδοποιός διαφορά στην επιθετική γραμμή του Πανιωνίου. Παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε στην θέση του σέντερ φορ, αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του Πανιωνίου με εννιά γκολ σε 28 συμμετοχές ενώ μοίρασε και τρεις ασίστ.

Πέρασε και δεν ακούμπησε: Ο Αϊντίν Μαχμούτοβιτς. Ο Βόσνιος επιθετικός μετακόμισε στη Νέα Σμύρνη τον Ιανουάριο για να δώσει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι μετά την αποχώρηση του Ανσαριφάρντ, αλλά μετά από εννιά συμμετοχές ακόμα δεν έχει ματώσει τα δίχτυα

Θα θυμάται: Το πάρτι που στηνόταν κάθε αγωνιστική στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης. Ο Πανιώνιος έκανε πορεία πρωταθλητισμού προκαλώντας τον θαυμασμό όχι μόνο των ίδιων των φιλάθλων της ομάδας, αλλά και όλης της ποδοσφαιρικής Ελλάδος. Επίσης, η νίκη επί του Ολυμπιακού μέσα στο Καραϊσκάκη ήταν το highlight της αγωνιστικής του σεζόν.

Θέλει να ξεχάσει: Τον ντροπιαστικό αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Κισσαμικό ένας αποκλεισμός που ήρθε με βαριά ήττα με 3-0.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα