ΑΕΛ: Και πάλι καλά...

ΑΕΛ: Και πάλι καλά...

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Μια από τις πιο περίεργες χρονιές ήταν η φετινή για την ΑΕΛ με την ομάδα να σώζεται αλλά το κλίμα να μην είναι και το καλύτερο λόγω της κόντρας του Αλέξη Κούγια με τους οργανωμένους αλλά και την Ερασιτεχνική.

Τέλος καλό, όλα καλά για την ΑΕΛ σε μια όντως περίεργη χρονιά. Οι... βυσσινί στην επιστροφή τους στην Super League, αλλιώς τα περίμεναν, αλλιώς τα είδαν, αλλά έστω και στο τέλος κατάφεραν να μείνουν στην κατηγορία. Και το έκαναν με το κλίμα να μην είναι και το καλύτερο δυνατό. Από την αρχή της χρονιάς υπήρχε η κόντρα του Αλέξη Κούγια με τους οργανωμένους, μετά μπήκε σε αυτή και η Ερασιτεχνική. Και αγωνιστικά όμως οι Λαρισαίοι δεν έθελξαν με την απόδοσή τους. Κινδύνεψαν σοβαρά, ωστόσο έστω και στο τέλος κατάφεραν να παραμείνουν στην κατηγορία, ελπίζοντας πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη.

Τερμάτισε: Στην 14η θέση έχοντας 28 βαθμούς. Οι βυσσινί είχαν στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε 6 νίκες, 10 ισοπαλίες και 14 ήττες, με τα τέρματα να είναι 23-42.

Ο καλύτερος: Με διαφορά από τον δεύτερο ο Θωμάς Ναζλίδης βοήθησε όσο κανείς άλλος την ΑΕΛ. Πέτυχε 9 γκολ, από τα οποία τα περισσότερα ήταν σημαντικοί βαθμοί και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της σωτηρίας της ομάδας.

Κατώτερος των προσδοκιών: Όλη η ομάδα θα λέγαμε πως εμφανίστηκε στο πρωτάθλημα κατώτερη των περιστάσεων. Η ΑΕΛ ξεκίνησε με μεγαλύτερα όνειρα από το να παραμείνει απλά στην κατηγορία. Τέλος καλό όλα καλά βέβαια, αλλά σίγουρα στην Λάρισα περίμεναν παραπάνω από πολλούς παίκτες.

Αξίζει μεταγραφή: Βασίλης Ρέντζας. Ο 25χρονος αμυντικός της ΑΕΛ ανέβασε πολύ τις μετοχές του με την απόδοση που είχε στο φετινό πρωτάθλημα και δεν θα είναι καθόλου απίθανο να υπάρξουν προτάσεις για την απόκτησή του.

Πέρασε και δεν ακούμπησε: Ένα λάθος έφτανε για να γίνει χαμός. Ο Ντεγκρά το έκανε στο ματς με τον Ηρακλή, στην συνέχεια υπήρξε επεισόδιο με τον Αλέξη Κούγια και η καριέρα του Αργεντίνου στην ΑΕΛ τελείωσε άδοξα.

Θα θυμάται: Τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο AEL FC ARENA. Οι βυσσινί επικράτησαν με 1-0 και έδειξαν πως θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα πράγματα και μπορεί η συνέχεια να μην ήταν η ίδια, αλλά σίγουρα η συγκεκριμένη νίκη ήταν αυτό που όλοι θα θυμούνται περισσότερο.

Θέλει να ξεχάσει: Θα λέγαμε όλη την χρονιά παρά την σωτηρία. Μια χρονιά με πολλές αλλαγές προπονητών, με κόντρες ανάμεσα σε διοίκηση και κόσμο, με άγχος αλλά και αντεγκλήσεις στο τέλος. Σίγουρα στην ΑΕΛ θέλουν την επόμενη χρονιά εκτός από το να σωθούν, να γίνει πιο γρήγορα και το κλίμα να είναι σαφώς καλύτερο από όσο ήταν φέτος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα