Γκαρντ τέλος, πάει... γι' άλλα ο Ολυμπιακός!

Γκαρντ τέλος, πάει... γι' άλλα ο Ολυμπιακός!

Γκαρντ τέλος, πάει... γι' άλλα ο Ολυμπιακός!

bet365

Ο Γκαρντ είχε μπει ξανά στην πρώτη γραμμή του προπονητικού ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού, ωστόσο τα συνεχή «περίμενε» από τον ίδιο στρέφουν τους πρωταθλητές σε άλλες περιπτώσεις!

Ο Γκαρντ εκπροσωπεί μία συγκεκριμένη τάση μέσα στον σύλλογο με Μοντέστο και Καρεμπέ και τα τελευταία 24ωρα η περίπτωσή του έδειχνε να είχε προχωρήσει για τα καλά.

Ωστόσο ο έμπειρος Γάλλος τεχνικός δεν έκλεισε και τυπικά, γεγονός πως δημιούργησε εξαρχής μία σχετική αβεβαιότητα. Ουσιαστικά ποτέ δεν ήταν κλεισμένος 100%. Και αυτό διότι το μυαλό του ήταν ακόμα στην Αγγλία και στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου όπως και στις πρώτες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό (σ.σ. τις προ δέκα ημερών) αποτέλεσε ένα σοβαρό... εμπόδιο. Φαίνεται λοιπόν πως η υπόθεση του Ρεμί Γκαρντ πάει για τα καλά πίσω, καθώς εκτός των άλλων υπήρξαν ακόμα και οικονομικές διαφωνίες (σ.σ. παρότι αρχικά σε προφορικό επίπεδο υπήρξε deal). Σε σημείο που να ενδέχεται ακόμα και να... παγώσει οριστικά. Από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει κάτι επίσημα ή ανεπίσημα αλλά από πηγές κοντά στην ομάδα βγαίνει ότι οι συζητήσεις των δύο πλευρών σταμάτησαν ή εάν θέλετε διακόπηκαν και έτσι στο Λιμάνι μπορεί να... πηγαίνουν για άλλα. Για την ακρίβεια διαρρέεται για άλλες τουλάχιστον 3 εναλλακτικές σε μία υπόθεση που εξελίσσεται σε ένα μίνι... σίριαλ.

Με αυτά και με αυτά προκύπτει το πολύ σοβαρό ενδεχόμενο μίας νέας ανατροπής. Μία εκ των εναλλακτικών για τον πάγκο είναι ακόμα ο Εσκριμπά. Έχουν ακουστεί και διαρρεύσει και άλλα ονόματα όπως των Πελεγκρίνο και Καράνκα (σ.σ. ακόμα και του Πορτογάλου Σιμάο). Ακόμα και των Τζούκιτς και Κρίστιανσεν. Ο Γκαλτιέ υπήρχε στον... ορίζοντα αλλά φέρεται να θέλει και άλλον χρόνο για να απαντήσει και να μην είναι τόσο βέβαιος για come back στην Ελλάδα. Αφήνεται να εννοηθεί πως μπορεί ο Κριστόφ Γκαλτιέ να κάνει ακόμα και ένα... break, ένα διάλειμμα από την προπονητική. Εννοείται πως σε έναν σύλλογο όπως είναι ο πειραϊκός ενδέχεται να γίνει και έκπληξη για τον πάγκο. Στον Ολυμπιακό πάντως θέλουν να... κλειδώσουν το θέμα προπονητή μέχρι την Δευτέρα ή Τρίτη (σ.σ. ή τουλάχιστον να το προσπαθήσουν) και ενώ παράλληλα... τρέχει ο σχεδιασμός. Και αυτό διότι επαφές για το ζήτημα του προπονητή δεν έχουν κάνει μόνο οι Μοντέστο και Καρεμπέ. Κάνουν και οι Βρέντζος και Κοβάσεβιτς και ακόμα και ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να είναι εκείνος που θα έχει και τον τελευταίο και βασικό λόγο.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα