Τα δεδομένα για Κρίστιανσεν και ΑΠΟΕΛ

Τα δεδομένα για Κρίστιανσεν και ΑΠΟΕΛ

Τα δεδομένα για Κρίστιανσεν και ΑΠΟΕΛ

bet365

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, άφησε ανοιχτό το θέμα του Κρίστιανσεν όμως με βάση τα... θέλω του εν λόγω κόουτς δύσκολα θα μείνει εκεί.
Ο 44χρονος Κρίστιανσεν κλείνει πετυχημένα την χρονιά του στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ όμως παραμένει αβέβαιο το μέλλον του εκεί.
Ο τεχνικός με την ισπανική ποδοσφαιρική νοοτροπία και τις καταβολές από Δανία έχει κασέ 140.000 ευρώ στον ΑΠΟΕΛ. Στην ΑΕΚ Λάρνακας που ήταν πριν έπαιρνε περίπου 70.000. Ουσιαστικά η πληροφόρηση που υπάρχει είναι πως ο Τόμας Κρίστιανσεν ζητάει διπλασιασμό των αποδοχών του στην ομάδα της Μεγαλόνησου.
Ένα ποσό που είναι εξαιρετικά αβέβαιο ότι θα δεχθεί να δώσει ο κυπριακός σύλλογος. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, άφησε τα πάντα ανοιχτά, επισημαίνοντας πως θα γίνει μία κουβέντα με την πλευρά του Κρίστιανσεν. Από την άλλη ο Ολυμπιακός προφανώς και μπορεί να καλύψει ένα τέτοιο συμβόλαιο. Είναι όμως σαφές πως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση στο Λιμάνι ως προς το θέμα του προπονητή και ότι μπορεί να πάρει λίγες ημέρες ακόμα.
 

Τελευταία Νέα