«Πρόταση Ολυμπιακού σε Μόρα»

«Πρόταση Ολυμπιακού σε Μόρα»

«Πρόταση Ολυμπιακού σε Μόρα»

bet365

ΜΜΕ της Χιλής αποκαλύπτουν κρούση του Ολυμπιακού για τον 23χρονο φορ Φελίπε Μόρα και ότι στο Λιμάνι προτίθεται να δώσουν ακόμα και 4 εκατ. δολάρια για την απόκτησή του.

Ο Μόρα που αγωνιζόταν φέτος στο πρωτάθλημα της Χιλής με την Κλαμπ Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε είχε 14 γκολ σε 22 αναμετρήσεις.

Είναι 23 ετών, παίζει κυρίως φορ και είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Χιλής. Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται ο Ολυμπιακός έκανε ήδη κρούση. Επίσης προτίθεται να φτάσει έως και τα 4 εκατ. δολάρια για να κάνει δικό του τον παίκτη. Οι Χιλιανοί αναφέρουν πως πέραν του Φελίπε Μόρα στο... τραπέζι έχει πέσει και ο φορ της Λάτσιο, Φίλιπ Τζόρτζεβιτς, που πέρυσι όμως έβαλε μόλις 1 γκολ...

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα