Απόλλων Καλαμαριάς - Αλμωπός Αριδαίας 3-0 (vid)

Απόλλων Καλαμαριάς - Αλμωπός Αριδαίας 3-0 (vid)

Gazzetta team
Απόλλων Καλαμαριάς - Αλμωπός Αριδαίας 3-0 (vid)

bet365

Ο Απόλλων Καλαμαριάς μετά από 4 χρόνια επέστρεψε στη Football League! Οι «πόντιοι», επικράτησαν του Αλμωπού Αριδαίας με 3-0 και πανηγύρισαν την άνοδό τους στη Football League.

Πλέον οι άνθρωποι του Απόλλωνα περιμένουν την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής για τον αγώνα με την Καρδία, προκειμένου να πανηγυρίσουν κι επίσημα την άνοδο στη Football League.

Στα του παιχνιδιού, οι δύο ομάδες δυσκολεύτηκαν αρκετά λόγω της καταρρακτώδους βροχής. Ο Απόλλων είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, απειλώντας στο 23΄και το 25΄, με ευκαιρίες των Κυβελίδη και Πόποβιτς, αντίστοιχα. Οι φιλοξενούμενοι πάτησαν περιοχή στο 29', αλλά ο Καλογεράκης είπε «όχι« στην ενέργεια του Ελευθεριάδη.

Έξι λεπτά μετά την έναρξη του β΄μέρους, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Πόποβιτς, που εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Κυβελίδη. Στο 63' έγινε το 2-0, χάρη σε ατομική προσπάθεια του Συμελίδη. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 80' με κεφαλιά του Βεργώνη, έπειτα από κόρνερ του Πόποβιτς.

Ενδεκάδες:

Απόλλων Καλαμαριάς: Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Κυβελίδης, Καπίας, Βεργώνης, Συμελίδης (70΄ Χασομέρης), Ν'Λουντουλου, Πόποβιτς, Λιόνης, Καλαϊτζίδης (75΄ Φάμπιο), Καλογέρης (84΄ Πετρούσης).

Αλμωπός Αριδαίας: Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Παπασυμεών, Ρογγότης, Παπαζούδης, Μπρέγγου (75΄ Ζαλογιάννης), Παπαευθυμίου. Ελευθεριάδης Γ., Αλμπάνης (56΄ Μιχαηλίδης), Ελευθεριάδης Λ., Μουρατίδης

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα