Καθοριστική συνάντηση Γκιμαράες - Μάρτινς

Καθοριστική συνάντηση Γκιμαράες - Μάρτινς

Καθοριστική συνάντηση Γκιμαράες - Μάρτινς

bet365

Η διοίκηση της ομάδας της Γκιμαράες θα κάνει λίαν συντόμως μία συνάντηση - κλειδί με τον Πέδρο Μάρτινς που θα καθορίσει οριστικά το μέλλον του στον σύλλογο.

Νωρίτερα σας μεταφέραμε όλα όσα υπάρχουν για την περίπτωση του Μάρτινς.

Υπάρχει ένα σημαντικό... εμπόδιο με την ρήτρα του 1 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό του με την ομάδα της Γκιμαράες. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση της Γκιμαράες θα έχει άμεσα συνάντηση με τον Πέδρο Μάρτινς για να τον πείσει να μείνει και του χρόνου. Εφόσον δεν τα καταφέρει τότε - όπως τονίσαμε και νωρίτερα - δεν πρόκειται να του... κόψει τον δρόμο. Πλην όμως θα προσπαθήσει να πάρει το μεγαλύτερο δυνατό ποσό από την διαπραγμάτευση με τον Ολυμπιακό. Ο Μάρτινς πριν την Βιτόρια Γκιμαράες ήταν σε Ρίο Άβε και Μαρίτιμο ενώ μεταξύ άλλων έχει δουλέψει ως βοηθός σε Πόρτο και Μπελενένσες. Φέτος έφτασε την Γκιμαράες στον τελικό του Κυπέλλου και στην 4η θέση της Λίγκας στην Πορτογαλία.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα