«Κλείνει Μάρτινς ο Ολυμπιακός»

«Κλείνει Μάρτινς ο Ολυμπιακός»

«Κλείνει Μάρτινς ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Πέδρο Μάρτινς πλησιάζει στο να κλείσει στην ομάδα του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά, όπως μεταδίδουν την τελευταία ώρα και με μεγάλη σιγουριά οι Πορτογάλοι.

Στην Ιβηρική μεταφέρουν την πληροφορία πως ο Μάρτινς τα βρήκε σε όλα με τον Ολυμπιακό και πως θα υπάρξει και η σχετική φόρμουλα προκειμένου να φύγει από την ομάδα της Γκιμαράες.

Δεν γίνεται αναφορά σε χρονική διάρκεια συμβολαίου ή κάτι άλλο τουλάχιστον προς το παρόν. Οι Πειραιώτες έτσι και αλλιώς όπως σας είχαμε αναφέρει νωρίτερα είχαν το μεγάλο αβαντάζ για τον συγκεκριμένο προπονητή. Ως γνωστόν ο Μάρτινς πριν την Βιτόρια Γκιμαράες ήταν σε Ρίο Άβε και Μαρίτιμο ενώ μεταξύ άλλων έχει δουλέψει ως βοηθός σε Πόρτο και Μπελενένσες. Φέτος έφτασε την Γκιμαράες στον τελικό του Κυπέλλου και στην 4η θέση της Λίγκας στην Πορτογαλία. Ο 46χρονος συνήθως παίζει το 4-2-3-1. Στην ομάδα της Γκιμαράες οι απολαβές του είναι 180.000 ευρώ ενώ όλο το επιτελείο του κόστιζε 300.000 ευρώ. Ο Ολυμπιακός μπορεί να του προσφέρει ένα συμβόλαιο τουλάχιστον 700.000 ευρώ. Ο Ολυμπιακός δεν έχει επιβεβαιώσει αυτές τις πληροφορίες αλλά γενικά υπάρχουν ιδιαίτερα θετικές ενδείξεις για την υπόθεση.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα