Εντονη κριτική από τον Ιβάν Σαββίδη

Εντονη κριτική από τον Ιβάν Σαββίδη

Εντονη κριτική από τον Ιβάν Σαββίδη

bet365

Ιδιαίτερα αυστηρός και επικριτικός εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης, κατά τη διάρκεια του σημερινού έκτακτου Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για εξωαγωνιστικά, κυρίως, ζητήματα και συμπεριφορές.

Δεν ήταν μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, το θέμα του προπονητή, οι μεταγραφές, η εξοντωτική τιμωρία, που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια του σημερινού έκτακτου Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Κατά τη διάρκεια του ο Ιβάν Σαββίδης άσκησε έντονη κριτική προς τα μέλη της διοίκησης και τα στελέχη της ΠΑΕ αναφορικά με τις κινήσεις τους «εκτός των γραμμών» και «εκτός γηπέδων».

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Η κριτική είχε στόχο να μην επαναληφθούν λάθη και στο μέλλον να υπάρχει καλύτερη και πιο αποτελεσματική λειτουργία της ΠΑΕ σ’ όλα τα επίπεδα, όπου το τελευταίο διάστημα υπήρξε αναποτελεσματικότητα στα πολλά εξωαγωνιστικά «μέτωπα», που άνοιξε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Ο κ. Σαββίδης δεν δίστασε να κατακρίνει συγκεκριμένες κινήσεις, που αφορούν συμπεριφορές μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος και της διοίκησης, ενώ εξέφρασε παράπονα για αρκετές από τις νομικές κινήσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα