Ξανά για Μολέντο και Ιντερνασιονάλ οι Βραζιλιάνοι (pics)

Ξανά για Μολέντο και Ιντερνασιονάλ οι Βραζιλιάνοι (pics)

Gazzetta team
Ξανά για Μολέντο και Ιντερνασιονάλ οι Βραζιλιάνοι (pics)

bet365

Το θέμα της Ιντερνασιονάλ για τον Ροντρίγκο Μολέντο αναθερμάνθηκε, μετά την επιστροφή του Βραζιλιάνου στην πατρίδα του.

Αγωνιστικές υποχρεώσεις ο Παναθηναϊκός δεν έχει και από την Τετάρτη το βράδυ, μετά την θεαματική ανατροπή στην Τούμπα, οι «πράσινοι» είναι σε άδεια. Λογικό ήταν λοιπόν ο Ροντρίγκο Μολέντο να βρεθεί στην Βραζιλία, όπου θα γεμίσει τις... μπαταρίες του πριν την καλοκαιρινή προετοιμασία του «τριφυλλιού».

Η παρουσία του εκεί όμως, έβγαλε εκ νέου στην επιφάνεια το θέμα με το ενδιαφέρον της Ιντερνασιονάλ, με πολλούς συμπατριώτες του δημοσιογράφους να προχωράνε αρκετά το θέμα... Άλλοι γράφουν οτι αρχικά υπήρχε συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, όμως ο Παναθηναϊκός έκανε πίσω, ενώ άλλοι οτι απομένουν οι τυπικές λεπτομέρειες για να τελειώσει οριστικά.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης (21+).

Το σίγουρο είναι οτι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια προσφορά που να ικανοποιεί το «τριφύλλι» στον βαθμό που θα δώσει το ΟΚ για την πώληση του έμπειρου στόπερ. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι το θέμα έχει κλείσει οριστικά...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα