Το... status για Ροντρίγκες και Οφόε (vids)

Το... status για Ροντρίγκες και Οφόε (vids)

Το... status για Ροντρίγκες και Οφόε (vids)

bet365

Η πλευρά του Γκονσάλο Ροντρίγκες διαμηνύει πως θα περιμένει ακόμα μία εβδομάδα τον Ολυμπιακό και διαψεύδει deal με Ρασίνγκ. Τι ισχύει με τον Οφόε.

Αρχικά πάμε στην υπόθεση του Γκονσάλο Ροντρίγκες που όσο δεν κλείνει θετικά για τον Ολυμπιακό τόσο μεγαλώνει την αγωνία και τις δυσκολίες. Είναι σαφές πως οι 2 πλευρές δεν τα έχουν βρει ακόμα στο οικονομικό.

Ο έμπειρος Αργεντίνος άσος έχει στα χέρια του κρούσεις από την Αργεντινή και την Ρασίνγκ (σ.σ. διαρρέονται και τα ονόματα των Ροζάριο Σεντράλ και Σαν Λορένζο), από ομάδες από το Μεξικό, από Ισπανία με Μάλαγα και Εσπανιόλ και από Ιταλία με Λάτσιο. Οι Αργεντίνοι υποστήριξαν μάλιστα σε ρεπορτάζ τους την Τετάρτη ότι αρνήθηκε κρούση των Πειραιωτών και αποδέχθηκε εκείνη της Ρασίνγκ, κάτι που διαψεύδει η πλευρά του παίκτη. Από το περιβάλλον του Ροντρίγκες προκύπτει ότι θα περιμένει για περίπου ακόμα μία εβδομάδα τον Ολυμπιακό.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Κατά τα άλλα από χθες υπάρχει σε Πολωνία και Βέλγιο ότι ο Χάσι τσεκάρει και την περίπτωση του Βάντις Οτζίτζα - Οφόε. Ο 28χρονος Βέλγος μεσοεπιθετικός (με καταγωγή από την Γκάνα), που έχει φορέσει και πέντε φορές τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας, συνεργάστηκε με τον Χάσι την περασμένη περίοδο με την Λέγκια. Ο Οφόε, που αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης του πολωνικού πρωταθλήματος έχοντας 42 συμμετοχές, 5 γκολ και 14 ασίστ, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Παλαιότερα είχε περάσει από Άντερλεχτ, Αμβούργο, Κλαμπ Μπριζ και Νόριτς. Η αξία του κοστολογείται στα 5 εκατ. ευρώ αλλά θα μπορούσε να φύγει με δανεισμό με οψιόν αγοράς. Δεν είναι τόσο απλή μία τέτοια υπόθεση βέβαια. Σε αυτήν την περίσταση ο Ολυμπιακός θα έχει... σύμμαχο και τον Χάσι με την σχέση του με την πλευρά του παίκτη αλλά και το ότι ατζέντης του είναι ο Ενροτό. Στην παρούσα φάση ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει ρωτήσει και ψαχτεί για τον Οφόε και τα δεδομένα της υπόθεσής του αλλά μέχρι εκεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα