Ο Ροντρίγκες και η ανάγκη για... έτοιμο φορ

Ο Ροντρίγκες και η ανάγκη για... έτοιμο φορ

Ο Ροντρίγκες και η ανάγκη για... έτοιμο φορ

bet365

Το σίριαλ Ροντρίγκες συνεχίζεται και ενδέχεται να ξεκαθαρίσει ακόμα και σε διάστημα 20 ημερών. Ο Αντερλάν Σάντος και η πιθανότητα να είναι φορ η πρώτη χρονικά κίνηση ενόψει Ζέεφελντ.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Βοσνία – Ελλάδα, αν ο Φορτούνης σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο ματς (21+).

Ο έμπειρος Αργεντίνος στόπερ δεν έχει απαντήσει ακόμα στον Ολυμπιακό και ενώ οι δύο πλευρές φαίνεται τις τελευταίες ημέρες να έχουν και μία διαφορά στο οικονομικό. Ο Γκονσάλο Ροντρίγκες δείχνει ενδεχομένως μία διάθεση να μείνει στην Ιταλία, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η περίπτωσή του πως μπορεί να... τραβήξει ακόμα και για 20 ημέρες ακόμα. Οι Ισπανοί εμπλέκουν ξανά στο μεταξύ τον στόπερ Αντερλάν Σάντος ενώ στην δεδομένη στιγμή ο Ολυμπιακός ως προς το ρόστερ του έχει περισσότερο ανάγκη από έναν... έτοιμο φορ καθώς ουσιαστικά έχει μείνει με τον Ανσαριφάρντ που και εκείνος είχε υποχρεώσεις με το Ιράν και θα έχει έξτρα άδεια λόγω Εθνικής. Με τα υπάρχοντα δεδομένα ίσως οι εξελίξεις δρομολογηθούν πιο άμεσα ακόμα και για προσθήκη που να υπάρχει στην προετοιμασία στο Ζέεφελντ και ίσως να έχει να κάνει με την επίθεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα