Τσακίρ κέφι με τον Γιακουμάκη να τραγουδά Παντελίδη

Μπορεί οι παίκτες της ΑΕΚ να είχαν την κούρασή του, την Πέμπτη το βράδυ, από το πολύωρο ταξίδι στο Κίελτσε, όμως δεν έχασαν το... κέφι τους. Απόδειξη; Το σκηνικό που έγινε κατά την διάρκεια του δείπνου.
Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Ντρόχεντα – Λίμερικ (21+).
Μόλις έφαγαν, ένας από τους παίκτες ρώτησε δυνατά «ποιος θα μας τραγουδήσει» και αμέσως επικράτησε χαμός στην αίθουσα του ξενοδοχείου, με τις προτάσεις να πέφτουν... βροχή και τους παλαιότερους να απαιτούν από τους νέους να πάρουν το... μικρόφωνο.
Τελικά ο κλήρος έπεσε στον Γιακουμάκη, ο οποίος ξεδίπλωσε τις καλλιτεχνικές του ικανότητες, τραγουδώντας Παντελίδη, προκαλώντας πανικό.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.