Παρά πέντε έγραψα και πέντε έγιναν!

Inspector Gazzet Inspector Gazzet
Παρά πέντε έγραψα και πέντε έγιναν!

bet365

Ο Inspector Gazzet έρχεται Αθήνα και σας γράφει από το αεροδρόμιο τι παίζει (Εμενίκε, Καρσελά) , τι δεν παίζει (Ομπράντοβιτς, Νούιτνικ) και ποιος φεύγει.

Καλησπέρα μου αγαπητά μου Gazzettόπαιδα. Παράπονο δεν έχετε. Στις 20:19 σας ανέβασα κείμενο χθες με τίτλο «ο καύσωνας φεύγει, οι μεταγραφές έρχονται» κι έκλεινα σημειώνοντας πως «η εβδομάδα θα είναι κόκκινη». Στις 23:03 οι Τούρκοι αποκάλυψαν πως η μεταγραφή του Εμενίκε έκλεισε και σήμερα διαβάσατε στο gazzetta.gr πως ολοκληρώθηκαν όλες οι λεπτομέρειες και το βραδάκι σκάει μύτη στην Ελλάδα ο Νιγηριανός.

Πάμε όμως στα επόμενα. Μην μένετε σε done deals. Ξέρω ξέρω έχετε χάσει το μέτρημα από τα ονόματα που γράφονται. Ειδικά στον Ολυμπιακό. Κλείνει, θέλει, προτάθηκε. Και δώσε ονόματα και πάρε εκατομμύρια. Θα σας τα βάλω σε μια σειρά όπως μου τα είπε το δεξί χέρι του Ουσίγιος που έμεινε Ισπανία και μου τα γράφει όλα στο WhatsApp.

«Ινθπέκτορ; Θημείωνε με προθοχή όλα όθα θα θου πω». Ο ρουφιάνος ήταν έτοιμος να μου πει όλα τα «θέλω» του Μπέσνικ Χάσι. Τον άκουσα με προσοχή και φυσικά άλλο τι θέλει ο προπονητής κι άλλο τι κάνει και ο σύλλογος.

Για παράδειγμα ο Νούιτνικ. Ο Μπέσνικ Χάσι έκανε μια κουβέντα με τον ίδιο αλλά μέχρι εκεί. Ο Ολυμπιακός ουδέποτε έκανε κρούση στην Αντερλεχτ για τον 27χρονο στόπερ και θα σας εξηγήσω αργότερα τον λόγο.

«Προτεραιότητα του Χάθι, Ινθπέκτορ είναι η επίθεθη. Θέλει άμεθα επιθετικό (σ.σ. μου τα είχε στείλει από την Παρασκευή) και εξτρέμ. Μετά οπωθδήποτε κεντρικό αμυντικό». Γι' αυτό μου έκανε κι εντύπωση το θέμα που βγήκε του Ομπράντοβιτς (σ.σ. αριστερό μπακ).


Το έψαξα αγαπητά μου Gazzettόπαιδα, αλλά άνθρακας ο θησαυρός. Καλός παίκτης αλλά ο Ολυμπιακός θα πάει γι' αριστερό μπακ αργότερα μέσα στο καλοκαίρι. Εγραψαν και οι Βέλγοι για πρόταση 2,5 εκατομμυρίων. Ρώτησα για το μπάτζετ του Ολυμπιακού τον νέο Ισπανό ρουφιάνο μου.

«Τι 2,5 εκατομμύρια Ινθπεκτορ για αριθτερο μπακ; Είναι τρελοί; 2,5 έδινε για τον Οφόε που τον ήθελε θαν τρελόθ ο Χάθι. Βγάζουν θενάρια οι Βέλγοι αλλά μην τουθ ακούθ. Τον Κοθάνοβιτς να κοιτάθ εθύ από την Θταντάρ».

Ο Ραμαντάνι, ο Ντάμιανατς και οι άλλοι Σέρβοι ξέρουν καλά τι δουλειές κάνουν με τον Ολυμπιακό. Δεν θα έμπλεκαν σε διαπραγματεύσεις που θα γνώριζαν ότι θα σκάλωναν. Οπως χαρακτηριστικά μου είπε φιλαράκι από Βελιγράδι. «Πιο πιθανό θα ήταν να ήθελε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο μπασκετικός Ολυμπιακός, παρά ο Ολυμπιακός τον Ομπράντοβιτς της Αντερλεχτ».

Αντε να σας το πω και αυτό. Η Αντερλεχτ μετά τα όσα έγιναν με τον Μιλιβόγεβιτς ξεκινάει τις συζητήσεις για οποιαδήποτε πώληση προς Αθήνα από τα 2,5 και πάνω. Ο Ολυμπιακός πήρε τον Μίλι με 2,3 εκατ. ευρώ και τον πούλησε με 15 στην Κρίσταλ Πάλας. Σε κατάθλιψη οι Βέλγοι. Κρούση πάντως δεν υπάρχει από τον Ολυμπιακό. Ούτε για τον Νούιτνικ, ούτε φυσικά για τον Ομπράντοβιτς. Και αν θέλει έναν ο Χασι αυτός είναι ο πρώτος. Δεν θα κάτσει να σκάσει κι όμως. Στόπερ υπάρχουν πολλά. Το θέμα είναι να βρεθεί το καλό.


Συνεχίζω με Καρσελά. Σας είπα και χθες πως υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια που προσπαθεί να ξεκλειδώσει ο Ολυμπιακός για να γίνει η μεταγραφή. Δεν την έμαθα αλλά κάπου την πήρε το αυτί μου. Αυτή η λεπτομέρεια έχει να κάνει με τη Μπενφίκα. Ναι, αγαπητά μου Gazzettόπαιδα ο παίκτης ανήκει στην Γρανάδα αλλά μάλλον έχουν λόγο και οι Πορτογάλοι. Μη μου αγχώνεστε όμως.


Σας το έγραψα και χθες. Ο καύσωνας έρχεται, οι μεταγραφές έρχονται. Και η εβδομάδα θα παραμείνει κόκκινη.

Α και κάτι τελευταίο που έμαθα χθες από τη Νέα Σμύρνη. Ο Σπύρος ο Ρισβάνης ψάχνεται. Για την ακρίβεια καταλαβαίνει/μαθαίνει ότι δεν υπολογίζεται από τον Χάσι και μάλλον θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό (ως δανεικός βεβαίως βεβαίως). Μου το είπε καλός ρουφιάνος της Πλατείας. «Πάει ο Πίπης. Εάν μάλιστα ο Ολυμπιακός είχε βρει στόπερ δεν θα έμπαινε καν στο αεροπλάνο για Βέλγιο. Κάτσε μη δεν μπει ούτε τώρα...».


Αντε ίσως κλείσει και ο τερματοφύλακας στον ΠΑΟΚ. Δεν είμαι σίγουρος ομως για εκεί. Πολλές οι προτάσεις, χάος με τα συμβόλαια και τα εκατομμύρια. Ελπίζω να μην στείλει ο Ρέι κανά μήνυμα στον Μίχελ, ο Μίχελ μπερδευτεί ότι είναι ο Οτσόα και τελικά έρθει κανάς τρίτος. Ελπίζω ο φίλος Λούμπος να τα έχει σε τάξη τα πράγματα στο κινητό του.

Για απορίες, ρουφιανιές και ότι άλλο θέλετε μπορείτε να μου στέλνετε στο @InspectorGazzet.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Inspector Gazzet
Inspector Gazzet