Οι αποφάσεις του Χάσι για Βέλγιο

Οι αποφάσεις του Χάσι για Βέλγιο

Οι αποφάσεις του Χάσι για Βέλγιο

bet365

Ο Μπέσνικ Χάσι βγάζει μέχρι την Τρίτη τις αποφάσεις του για την αποστολή του Βελγίου (σ.σ. η προετοιμασία στο Γκενκ αρχίζει 5 Ιουλίου) όπου εκεί δεν θέλει να δουλέψει με αριθμό 30+ παικτών...

Ο Κοσοβάρος προπονητής είχε ήδη δείξει κάποιες προθέσεις του μετά το πέρας της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ. Από τότε ήταν φαβορί για να μην είναι στο Βέλγιο οι Κασάμι, Μπουχαλάκης, Βιάνα, Τόλι, Ντουμάνης, Μεγαρίτης και Βρουσάι.

Ξέχωρα από αυτούς υπήρχαν από εκείνο το διάστημα και τα ερωτηματικά των Ρισβάνη, Γιαννιώτα, Βέργου (σ.σ. ακόμα και Ντε Λα Μπέγια και ίσως και του Μποτία), Ζντιέλαρ (σ.σ. καθώς ο Σιώπης κερδίζει πόντους) αλλά και ο χρόνος του Μάρτινς καθώς για το κέντρο θα κλείσουν και άλλοι παίκτες και σίγουρα ένα ακόμα οκτάρι. Θυμίζουμε πως αποστολή με Πανιώνιο ήταν οι: Ανδρούτσος, Μπεν, Μποτία, Σισέ, Ντε Λα Μπέγια, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτας, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Ρισβάνης, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπης, Ζντιέλαρ, Καπίνο και Χουτεσιώτης και αγωνίστηκαν και οι: Καπίνο, Φιγκέιρας (57' Ελαμπντελαουί), Μποτία (57' Νικολάου), Ρισβάνης (46' Σισέ), Ντε Λα Μπέγια (57' Κούτρης), Ρομαό (46' Σιώπης), Μάρτινς (46' Ζντιέλαρ), Μάριν (57' Γιαννιώτας), Σεμπά (57' Ελιουνούσι) , Φορτούνης (57' Ανδρούτσος) και Ανσαριφάρντ (46' Μπεν).

Προφανώς υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις παικτών με... ζόρια καθώς το τεχνικό επιτελείο δεν θέλει αριθμό παικτών πάνω από 30. Ο Χάσι μέχρι την Τρίτη θα έχει ξεκαθαρίσει τα... θέλω του για το Βέλγιο για να ανακοινώσει και αποστολή για το β' στάδιο της προετοιμασίας. Θα γίνει στο Γκενκ από 5 έως 16 Ιουλίου και ενώ στις 14 Ιουλίου ο Ολυμπιακός θα μάθει τον πρώτο του φετινό ευρωπαϊκό αντίπαλο. Επίσης είναι τρία τα φιλικά. Ένα προπονητικού χαρακτήρα με Άλκμααρ και κλειστό για media και κόσμο και ακόμα δύο με Λόκερεν και Μαλίν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα