Ξανά στα... ραντάρ του Ολυμπιακού ο Βόσεν

Ξανά στα... ραντάρ του Ολυμπιακού ο Βόσεν

Ξανά στα... ραντάρ του Ολυμπιακού ο Βόσεν

bet365

Για ακόμα μία χρονιά το όνομα του Βέλγου φορ της Μπριζ, Γέλε Βόσεν, μπαίνει στο... κάδρο των μεταγραφών για την ομάδα του Ολυμπιακού. Ο 2ος φορ που μπορεί να έρθει...

Οι Βέλγοι και ειδικότερα η ιστοσελίδα Laatste Nieuws μιλούν για αλλαγή δεδομένων στο ρόστερ της Μπριζ που μπορεί να φέρει τον Βόσεν σε καθεστώς αποχώρησης.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Ο 28χρονος διεθνής στράικερ είχε πέρυσι 45 ματς με 18 τέρματα και 8 ασίστ. Για τον Γέλε Βόσεν τονίζεται πως ο Χάσι τον ξέρει καλά και τον θέλει και ότι υπάρχει... βάση και προοπτική να γίνει το deal με Ολυμπιακό. Βέβαια σε μία τέτοια περίσταση θα... ενισχυθεί η πληροφόρηση για 2 προσθήκες φορ στο Λιμάνι (σ.σ. Εμενίκε και ένας ακόμα συν τον Ανσαριφάρντ). Κάτι που παραμένει ανοιχτό και πιθανό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα