«Όχι» Οτσόα σε ΠΑΟΚ!

«Όχι» Οτσόα σε ΠΑΟΚ!

«Όχι» Οτσόα σε ΠΑΟΚ!

bet365

Ο Γκιγέρμο Οτσόα απομακρύνεται εντελώς από τον ΠΑΟΚ, μιας κι ο Μεξικανός αρνήθηκε την πρόταση του «δικέφαλου του Βορρά», όπως αναφέρουν σήμερα γαλλικά ΜΜΕ.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Οτσόα ήταν και... πάει; Θεωρητικά ναι, καθώς ο Μεξικανός τερματοφύλακας, όπως αναφέρουν την Τρίτη (04/07) αρκετά γαλλικά ΜΜΕ, αρνήθηκε την προοπτική του ΠΑΟΚ, μιας και έχει ως προτεραιότητα τη Μαρσέιγ.

Σύμφωνα με τους Γάλλους, ο παίκτης προτιμά την ομάδα της Μασσαλίας, η οποία του έχει χτυπήσει την πόρτα πριν από το Confederations Cup, μιας και θέλει να επιστρέψει στο γαλλικό πρωτάθλημα μετά μετά το 2014, όπου και φόρεσε για μια τριετία τα γάντια της Αζαξιό.

Από την ομάδα του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το θέμα, αλλά όλα δείχνουν ότι ο 31χρονος δύσκολα θα γίνει «κάτοικος Τούμπας», ειδικά όταν στο παιχνίδι της απόκτησης του Οτσόα έχουν μπει κι άλλες ομάδες του μεγέθους της Μαρσέιγ..

Έτσι, λογικά, ο ΠΑΟΚ θα στραφεί σε άλλες λύσεις για τη θέση του Νο1, με την επιλογή του Ροδρίγο Ρέι να είναι ψηλά στη λίστα, αλλά να μην έχει παρουσιάσει κάποια εξέλιξη τις τελευταίες ώρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα