Ολλανδικές και γαλλικές... σειρήνες για Ανσαριφάρντ

Ολλανδικές και γαλλικές... σειρήνες για Ανσαριφάρντ

Ολλανδικές και γαλλικές... σειρήνες για Ανσαριφάρντ

bet365

Μεγάλο θέμα έχει γίνει στο Ιράν το ενδεχόμενο ακόμα και αποχώρησης του φορ Καρίμ Ανσαριφάρντ από τον Ολυμπιακό με διαρροές για ενδιαφέρον από Ολλανδία αλλά και Γαλλία.

Τα δεδομένα για τον Ανσαριφάρντ τα έχετε διαβάσει πρώτοι στο Gazzetta.gr. Είναι μία περίπτωση παίκτη που ενδέχεται να μην είναι στον Ολυμπιακό τη νέα χρονιά και λόγω των διαφορετικών απαιτήσεων του Χάσι.

Για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ έχει γίνει ήδη μεγάλο θέμα στο Ιράν. Προκύπτει και από εκεί πως εκτός από την δεδομένη ζήτησή του στην Super League υπάρχει ενδιαφέρον από εξωτερικό και κυρίως από Ολλανδία και Γαλλία. Στο Λιμάνι πάντως - απ' όπου δεν έχει αναφερθεί ένα τέτοιο πλάνο για τον Ιρανό άσο - η πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας για όσους δεν μείνουν είναι κυρίως να φύγουν στο εξωτερικό.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα