Η συνάντηση για Οφόε και η νέα προσφορά του Ολυμπιακού

Η συνάντηση για Οφόε και η νέα προσφορά του Ολυμπιακού

Η συνάντηση για Οφόε και η νέα προσφορά του Ολυμπιακού

bet365

Από την Πολωνία προκύπτει πως ο Ολυμπιακός έκανε σαφώς βελτιωμένη προσφορά στην Λέγκια για τον Οφόε αλλά και πολύ καλή πρόταση για τον ίδιο. Το Σάββατο τα νεότερα αλλά όλα δείχνουν deal.

Με την σειρά τους και οι Πολωνοί επιβεβαιώνουν το ταξίδι του Βρέντζου στη Βαρσοβία, που μετέφερε το Gazzetta.gr καθώς και τις επαφές για τον Οφόε.

Βάσει των ίδιων πηγών ο Ολυμπιακός έκανε μία πιο καλή κρούση στην Λέγκια σε σχέση με την προηγούμενη ενώ προσφέρει στον Οτζίτζα Οφόε πολυετές συμβόλαιο με απολαβές 1,3 εκατ. ευρώ τον χρόνο συν τα μπόνους. Με τον παίκτη ο Ολυμπιακός τα βρίσκει και πια το ζητούμενο είναι να ανάψει το πράσινο φως και ο πολωνικός σύλλογος. Φαίνεται πάντως ότι υπάρχουν ξανά βάσιμες και ουκ ολίγες πιθανότητες για το deal. Πολλά θα κριθούν το Σάββατο για την υπόθεση του έμπειρου μέσου με τους Πειραιώτες πάντως να μην έχουν αναφέρει κάτι επί της υπόθεσης. Ο Χάσι πάντως ήθελε εξαρχής πολύ τον παίκτη με τον Οφόε να τον έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα