Καμία αύξηση αποδοχών στον Οικονόμου
Παρτιζάν – Μπούντουσνοστ με επιστροφή, αν ο Τζούρτζεβιτς ανοίξει το σκορ (21+).
Η αρνητική απάντηση του Πανιωνίου στον πρόταση του ΑΠΟΕΛ για τον Βαγγέλη Οικονόμου πήγε να δημιουργήσει θέμα στην ομάδα και μάλιστα υπήρξαν και δημοσιεύματα για δυσαρέσκεια του ποδοσφαιριστή προς την ομάδα.
Νέα ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας έκαναν λόγο για παραμονή του 30χρονου αμυντικού στους «κυανέρυθρους» με αυξημένες αποδοχές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν υπήρξε ποτέ και δεν έγινε καμία πρόταση για νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.
Τόσο ο παίκτης όσο και η ομάδα είναι πλήρως συγκεκντρωμένοι στον αγώνα της Πέμπτης με την Γκόριτσα όπου στόχος των «κυανέρυθρων» είναι μια καθαρή νίκη που θα τον βάλει σε θέση οδηγού για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
