Στην Ελλάδα ο Λουτσιάνο! (pics & vids)

Στην Ελλάδα ο Λουτσιάνο! (pics & vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Στην Ελλάδα ο Λουτσιάνο! (pics & vids)

bet365

Ο Λουτσιάνο προσγειώθηκε στην Αθήνα, με τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό να μπαίνει στην τελική ευθεία. «Έσταξε μέλι» για τους «πράσινους» ο Βραζιλιάνος. Το gazzetta.gr τον υποδέχτηκε στο «Ελ. Βενιζέλος».

Στην Ελλάδα είναι ο Λουτσιάνο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού! Ο Βραζιλιάνος επιθετικός προσγειώθηκε στις 00:47 από τη Ζυρίχη, βάζοντας έτσι τη μεταγραφή του στους «πράσινους» στην τελική ευθεία, επιβεβαιώνοντας στο απόλυτο το ρεπορτάζ του gazzetta.gr.

Ο παίκτης θα ξεκουραστεί απόψε και αύριο αναμένεται να περάσει ιατρικά και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Λουτσιάνο ντα Ρότσα Νέβες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα, η Λεγανές, τον απέκτησε ως δανεικό από την Κορίνθιανς και εκεί σε 27 συμμετοχές σκόραρε 2 φορές. Η Κορίνθιανς, τον είχε αποκτήσει από την Άβε το 2014, ενώ ο Βραζιλιάνος επιθετικός άρχισε την καριέρα του στην Γκοϊανιένσε.

Λουτσιάνο: «Μεγάλος σύλλογος με παγκόσμια ιστορία ο Παναθηναϊκός»

Κατά την άφιξή του, ο 24χρονος είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Βλέπω κόσμο που ήρθε να με υποδεχτεί και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με παγκόσμια ιστορία και ελπίζω κι εγώ να γίνω μέρος της».

Για το αν νιώθει πίεση: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα και τώρα πρέπει να συνεχίσω την δουλειά και την προπόνηση προκειμένου να ενταχθώ γρήγορα στην ομάδα και να πάρω μέρος στους πρώτους αγώνες».

Όσο για τη θέση που αγωνίζεται τόνισε: «Θα έλεγα σαν βασικός φορ, εκεί με είχε βάλει και ο προπονητής της εθνικής και νομίζω ότι είναι μία θέση που μπορώ να πετύχω τέρματα».

Για τον ρόλο που έπαιξε ο Ουζουνίδης: «Είπαμε πολλά αλλά βασικά μου παρουσίασε το πρότζεκτ κι εγώ τώρα πρέπει να δείξω το τι μπορώ να κάνω στο χορτάρι»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα