Τσιντώτας: «Ετοιμοι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Τσιντώτας: «Ετοιμοι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Gazzetta team
Τσιντώτας: «Ετοιμοι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

bet365

Την πεποίθηση του ότι η ΑΕΚ θα είναι όπως πρέπει για την διπλή μάχη με τους Ρώσους, εξέφρασε ο Παναγιώτης Τσιντώτας.

Μετά το φιλικό με την Μπνέι Σαχνίν, ο Ελληνας τερματοφύλακας μίλησε στους απεσταλμένους στο Κίελτσε και έκανε ένα μίνι-απολογισμό της προετοιμασίας, σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, όπως και ένα σχόλιο για το ραντεβού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

- Το βασικό στάδιο προετοιμασίας ολοκληρώθηκε. Μπορείς να μας πεις τα συμπεράσματά σου;

"Δουλέψαμε πάρα πολύ καλά και μέσω των τεσσάρων φιλικών βγάλαμε τα συμπεράσματά μας. Το πιο σημαντικό είναι ότι σε μεγάλο βαθμό επιστρέφουμε όλοι υγιείς, εκτός από ένα περιστατικό που είχαμε στο τελευταίο φιλικό με τον Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος ελπίζω να μην έχει κάποιο πρόβλημα. Δεν έχει τελειώσει όμως ακόμα τίποτα. Υπάρχει μπροστά μας το φιλικό με τη Γάνδη, απ' το οποίο πρέπει επίσης να πάρουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε και μετά θα ετοιμαστούμε για το πρώτο επίσημο ματς".

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

 

- Πιστεύεις ότι θα είναι έτοιμη η ομάδα για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ;

"Ναι, νομίζω ότι σε μεγάλο βαθμό θα είμαστε έτοιμοι. Σίγουρα χρειάζεται ακόμα περισσότερη δουλειά και να δουλευτούν κάποια επιπλέον κομμάτια, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι θα παρουσιαστούμε ακόμα πιο έτοιμοι".

- Τι συζητάτε στα αποδυτήρια για την ΤΣΣΚΑ; Πως θα χαρακτήριζες το αποτέλεσμα της κλήρωσης;

"Θα είναι δύσκολα παιχνίδια, αφού πρόκειται για μια δύσκολη ομάδα. Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να κρατήσουμε πίσω το μηδέν. Θα δουλέψουμε όπως είπα και πριν για να πάρουμε την πρόκριση".

- Πως θα χαρακτήριζες τη συνέργασία σου με τους αμυντικούς;

"Τώρα τους μαθαίνω, τώρα με μαθαίνουν. Θέλει λίγο δουλειά αυτό, αλλά είμαστε σε πολύ καλό σημείο και θα πάνε όλα καλά".

- Όταν ήρθες στην ομάδα είχες πει ότι θέλεις το χρόνο σου. Μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας αισθάνεσαι να πετάς πιο γερά στα πόδια σου;

"Ναι, μέρα με τη μέρα είμαι πολύ καλύτερα. Χρειαζόμαστε όμως ακόμα περισσότερη δουλειά. Τίποτα δε γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Γι' αυτό δουλέυουμε καθημερινά και νομίζω ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά".

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα