Έκλεισε Νούνες η Κέρκυρα (vid)

Νίκος Μαρούδας
Έκλεισε Νούνες η Κέρκυρα (vid)

bet365

Σε συμφωνία με τον 24χρονο Πορτογάλο εξτρέμ έφτασε, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η Κέρκυρα.

Ελφσμποργκ – Χάμαρπι με επιστροφή, αν καταλογιστεί πέναλτι (21+).

Παίκτης της Κέρκυρας θα πρέπει να θεωρείται ο Φάμπιο Νούνες, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr.

Ο 24χρονος εξτρέμ έχει έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία με την ομάδα και μέσα στις επόμενες μέρες θα μεταβεί στο νησί των Φαιάκων για να ολοκληρωθεί και τυπικά η υπόθεση.

Από εκεί και πέρα θα ταξιδέψει στο Τέτεβεν της Βουλγαρίας, όπου και πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Φάμπιο Αλεσάντρε Σίλβα Νούνες, όπως είναι το πλήρες όνομά του ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Μπελενένσες, στην Πορτιμονένσε έγινε επαγγελματίας το 2010, αφού πέρασε και από τις ομάδες Νέων των Πόρτο (δανεικός τη σεζόν 2010-2011) και Πάρμα (δανεικός τη σεζόν 2011-2012).

Το διάστημα 2012-2014 έπαιξε για την Μπλάκμπερν και μετά υπέγραψε στη Λατίνα, για να υπογράψει στη συνέχεια στην Μπελενένσες, ενώ πέρυσι έπαιξε το πρώτο μισό της σεζόν ως δανεικός στην Τοντέλα, όπου και μέτρησε 4 ματς χωρίς γκολ και ασίστ, πριν επιστρέψει στην ομάδα του τον Ιανουάριο, όπου αγωνίστηκε ακόμα 13 φορές.

Επίσης είναι διεθνής με όλα τα κλιμάκια της εθνικής ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα