«Μπαμ» με Ματσούκα η Δόξα Δράμας!

Gazzetta team
«Μπαμ» με Ματσούκα η Δόξα Δράμας!

bet365

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για την Δόξα Δράμας που συμφώνησε με τον Λευτέρη Ματσούκα. Ο έμπειρος επιθετικός μαζί με τον μάνατζέρ του, πήγαν στα γραφεία των «μαυραετών» και υπέγραψαν την συμφωνία για ένα έτος!

«Μπαμ» από την Δόξα Δράμας που αναμένει τις εξελίξεις για να δει αν θα αγωνίζεται του χρόνου στην Β' Εθνική! Οι «μαυραυετοί» προχώρησαν σε μία σπουδαία μεταγραφή, καθώς ο Λευτέρης Ματσούκας υπέγραψε με τον σύλλογο συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο. Ο έμπειρος φορ μαζί με τον εκπρόσωπό του, Αναστάση Πιφέα, ταξίδεψαν στην Δράμα και το deal ολοκληρώθηκε με την υπογραφή της συμφωνίας. Ο Ματσούκας που πέρυσι σκόραρε 10 τέρματα με την φανέλα της πρωταθλήτριας Λαμίας που ανέβηκε στην Σούπερ Λιγκ, έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Αιγάλεω, Εθνικό Αστέρα, τη δεύτερη ομάδα της Βέρντερ Βρέμης, τον Παναιγιάλειο, την Καλλιθέα, τον Ηρακλή, τον Φωστήρα, τον Αχαρναϊκό και τη Λαμία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα