Super League: Η κλεψύδρα αδειάζει, τα περιθώρια στενεύουν...

Super League: Η κλεψύδρα αδειάζει, τα περιθώρια στενεύουν...

Δημήτρης Τομαράς
Super League: Η κλεψύδρα αδειάζει, τα περιθώρια στενεύουν...

bet365

Παραμένει στον... αέρα το θέμα της σέντρας της Super League στις 19 Αυγούστου λίγες ώρες πριν τη νέα συγκέντρωση και προσπάθεια για χρυσή τομή στο Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής.
Όπως έχει γίνει γνωστό από την Λίγκα την Παρασκευή 28 Ιουλίου θα συνεχιστεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 16:00, στα γραφεία της Super League. Μία Έκτακτη Γ.Σ. που θα αναδείξει το εάν οι ομάδες θα τα βρουν για το ανοιχτό και πλέον καθοριστικό ζήτημα των τηλεοπτικών που έχει πάει στα άκρα αλλά και θα βγαλει και την επόμενη κίνηση της NOVA. Επίσης είναι ζωτικής σημασίας πως ακόμα δεν έχει προκύψει η χρυσή τομή για το πως θα διεξάγεται το πρωτάθλημα τη νέα χρονιά με το αρχικό πλάνο να έκανε λόγο για 16 χωρίς πλέι οφ αλλά στην συνέχεια να διαφοροποιήθηκε λόγω των ρητρών από το συνδρομητικό.
Με τα υπάρχοντα δεδομένα και με τον χρόνο... τρέχει εφόσον δεν επέλθει συμφωνία τα πάντα θα παραμείνουν στον... αέρα και μετά το πρωτάθλημα πολύ δύσκολα θα αρχίσει στην ώρα του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα