Το σχήμα του Χάσι που... κλειδώνει την πρόκριση

Το σχήμα του Χάσι που... κλειδώνει την πρόκριση

Δημήτρης Τομαράς
Το σχήμα του Χάσι που... κλειδώνει την πρόκριση

bet365

Από δύο έως τέσσερις αλλαγές συγκριτικά με το πρώτο ματς με Παρτιζάν ετοιμάζει ο Μπέσνικ Χάσι ως προς την 11άδα του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Τετάρτης.

Ο Καπίνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια και οι Κούτρης και Ρέτσος είναι οι δύο... σίγουροι της άμυνας. Από εκεί και πέρα ο Βούκοβιτς έχει εξελιχθεί σε φαβορί για να πλαισιώσει τον Ρέτσο και ενώ ο Ομάρ διεκδικεί την θέση του Φιγκέϊρας στο δεξί άκρο της άμυνας.

Για το κέντρο ο Ρομαό θα πάει δίπλα στον Οφόε και επιτελικός ο Φορτούνης. Στα δύο... φτερά οι Μάριν και Καρσελά, με τον Πάρντο επίσης να... μάχεται για την 11άδα και για φορ το φαβορί ο Μπεν. Επειδή όμως και ο Σιώπης είναι διαθέσιμος δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ξανά η εκδοχή για Ρομαό στόπερ και τον Έλληνα διεθνή εξάρι. Θέση για την 11άδα διεκδικεί και ο Εμενίκε. Ο Χάσι πάντως είχε μείνει ευχαριστημένος και από τον Ζντιέλαρ...

Θυμίζουμε πως στο Παρτιζάν - Ολυμπιακός ο Καπίνο ήταν στο τέρμα. Στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, ήταν οι Φιγκέιρας, Ρομαό, Ρέτσος και Κούτρης. Ο Σιώπης έπαιζε «κόφτης», δίπλα του ως «οκτάρι» ο Οφόε, ενώ «δεκάρι» πέρασε, αναγκαστικά, ο Μάριν. Ο Σεμπά πήρε την θέση του Φορτούνη στην ενδεκάδα (σ.σ. λόγω στομαχικών διαταραχών του Έλληνα άσου) και πήγε στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Δεξιά ήταν ο Μεχντί Καρσελά και στην κορυφή της επίθεσης μπήκε, από την αρχή του ματς, ο Μπεν.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα