Ο Φαβάρο για διετές συμβόλαιο στον Λεβαδειακό (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Φαβάρο για διετές συμβόλαιο στον Λεβαδειακό (vid)

bet365

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός με ιταλικό διαβατήριο, Φρανσίσκο Φάβαρο, έρχεται σύμφωνα με πληροφορίες το Σάββατο στην Ελλάδα για να κλείσει με διετές συμβόλαιο στον Λεβαδειακό.

Ο εν λόγω παίκτης δεν πιάνει θέση ξένου, καθώς έχει ιταλικό διαβατήριο. Είναι γεννημένος στις 22 Απριλίου του 1992 στην Ορλάντια και ξεκίνησε την καριέρα του στην Σαο Μπερνάρντο της πατρίδας του. Πέρυσι ήταν στην Ιταλία για να αγωνιστεί στην Κατάντζαρο και μετά γύρισε Βραζιλία και στην Σάο Μπερνάρντο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο Φαβάρο έρχεται Ελλάδα το Σάββατο. Εφόσον όλα πάνε καλά με Λεβαδειακό θα κλείσει με δύο χρόνια συμβόλαιο. Ο Ζοάο Φρανσίσκο Φαβάρο παίζει στόπερ αλλά και αμυντικός χαφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα