Νεϊμάρ: «Θλιμμένοι οι πρώην συμπαίκτες μου»

Νεϊμάρ: «Θλιμμένοι οι πρώην συμπαίκτες μου»

Gazzetta team
Νεϊμάρ: «Θλιμμένοι οι πρώην συμπαίκτες μου»

bet365

Πέρα από το ότι τα... έχωσε στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, ο Νεϊμάρ, αναφέρθηκε στην όχι και τόσο καλή ατμόσφαιρα που υπάρχει στο «Καμπ Νου».

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Μαν. Σίτι - Εβερτον. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Με το... καλημέρα, ο Νεϊμάρ, κερδίζει τις εντυπώσεις στο Παρίσι.

Ο Βραζιλιάνο μίλησε για τις πρώτες του μέρες στην «πόλη του φωτός», τα... έχωσε στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα και στάθηκε στους πρώην συμπαίκτες του που είναι θλιμμένοι.

«Είμαι σε άλλη ομάδα. Δεν γνωρίζω τι γίνεται εκεί, αλλά βλέπω τους παλιούς μου συμπαίκτες θλιμμένους. Είναι κάτι που με στεναχωρεί γιατί έχω πολλούς φίλους εκεί. Ελπίζω ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν στην Μπαρτσελόνα και θα γίνει μία ομάδα που θα μπορέσει να κοντράρει τους αντιπάλους της», απάντησε ο Νεϊμάρ σε ερώτηση για το αν πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα και στη συνέχεια είπε ότι προσαρμόζεται στην πόλη.

Όσο για την πρώτη του εμφάνιση στο «Parc des Princes», είπε:

«Ήταν ωραία η ατμόσφαιρα, οι οπαδοί ήταν καλοί. Μας βοήθησαν και έσπρωξαν την ομάδα στη νίκη», ενώ δεν δίστασε να εκφράσει το πόσο ευτυχισμένος είναι και στο πόσο σημαντικό ρόλο έχουν παίξει οι συμπαίκτες του σ' αυτό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα