«Σαν συγνώμη, βάλτε λεωφορεία»

Gazzetta team
«Σαν συγνώμη, βάλτε λεωφορεία»

bet365

Οι οργανωμένοι φίλοι της Λαμίας εξαπέλυσαν «επίθεση» κατά της δημοτικής αρχής της πόλης
Δριμύ κατηγορώ κατά της δημοτικής αρχής εξαπέλυσαν σήμερα οι οργανωμένοι φίλοι της Λαμίας. Αφορμή για αυτό στάθηκε το ότι η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί στο Περιστέρι (σ.σ. δεν έχει οριστεί ακόμη) και όχι στην φυσική έδρα της ομάδας, καθώς σε αυτή δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ώστε να πληρεί τις προϋποθέσεις για παιχνίδια Σούπερ Λιγκ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ & LAMIA AMPLIANI CLUB
ΟΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΣΤΗΝ < ΩΡΑ ΤΟΥ > ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ…… Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ…..
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΔΑΚ??? ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ……. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ…..
ΣΑΝ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΜΙΕΩΝ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΕΥΕΛΠΙΣΤΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ….
Υ.Γ 1. ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Υ.Γ 2. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ… ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα