Χένες: «Μισθοφόρος ο Ντάγκλας Κόστα»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου αποφάσισε να επιτεθεί στον Βραζιλιάνο εξτρέμ, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός με οψιόν αγοράς στη Γιουβέντους.
Ο Χένες είχε καταφερθεί εναντίον του Ντάγκλας Κόστα και πριν δύο εβδομάδες, όταν είχε πει ότι τον ενδιαφέρουν μόνο τα λεφτά, αλλά αποφάσισε να επανέλθει με νέες δηλώσεις του, παρά το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος δεν είχε απαντήσει. «Ο Ντάγκλας Κόστα έφυγε από την Μπάγερν επειδή είναι μισθοφόρος. Ποτέ δεν μου άρεσε ο χαρακτήρας του», ήταν τα λόγια του πρώην κατάδικου για φοροδιαφυγή, Ούλι Χένες.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
