Περιμένει Απόλλων Λεμεσού ο Μαρτίνες
Ο Απόλλων Λεμεσού φαίνεται να κερδίζει την τελική μάχη από τις Φιλαδέλφεια Union, Σταντάρ Λιέγης, Ατρόμητο και Γκιμαράες για την απόκτηση του Νίκο Μαρτίνες.
Eτσι, τα τυπικά απομένουν για να επιστρέψει ο παίκτης του Ολυμπιακού στην Κύπρο, με τις δύο ομάδες να αναμένεται να τα βρουν ως προς το μέρος του συμβολαίου που θα πληρώνουν οι ερυθρόλευκοι κατά τη διάρκεια του δανεισμού του.
Ο Aργεντινός είπε παίξει στην Κύπρο τη σεζόν 2015-16 με τη φανέλα της Ανόρθωσης, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
