Πιέζει για Ολυμπιακό ο Προτό, υποβιβάστηκε στην β΄ ομάδα της Οστάνδης!

Πιέζει για Ολυμπιακό ο Προτό, υποβιβάστηκε στην β΄ ομάδα της Οστάνδης!

Πιέζει για Ολυμπιακό ο Προτό, υποβιβάστηκε στην β΄ ομάδα της Οστάνδης!

bet365

Ο Σίλβιο Προτό κάνει το παν για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό φτάνοντας στο σημείο να έρθει σε ανοικτή κόντρα με την διοίκηση της Οστάνδης.

Ελλάδα – Εσθονία με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Φορτούνης σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο 34χρονος γκολκίπερ ζήτησε επιτακτικά από τον βελγικό σύλλογο να του επιτρέψει να αποχωρήσει προκειμένου να μεταπηδήσει στον Ολυμπιακό με συνέπεια να υποβιβαστεί στην δεύτερη ομάδα της Οστάνδης.

Οι Βέλγοι υποστηρίζουν πως είχε προηγηθεί συμφωνία των πρωταθλητών Ελλάδας με τον Προτό, αλλά όχι και με την Οστάνδη.

Το συμβόλαιο του πρώην γκολκίπερ της Άντερλεχτ εκπνέει το 2020 και η ομάδα του αξιώνει ένα σεβαστό ποσό για να συναινέσει στην παραχώρηση του.

Ο Προτό μετά από αυτές τις εξελίξεις ήρθε σε ρήξη με την διοίκηση με συνέπεια να προπονείται με την δεύτερη ομάδα λόγω αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα