Κλείνει Τόνσο ο Αστέρας Τρίπολης!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Κλείνει Τόνσο ο Αστέρας Τρίπολης!

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι έτοιμος να κάνει δικό τον τον Τόνσο, που έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο.

Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στα Virtual Sports (21+)!

Ο Τόνσο αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες έψαχναν δεκάρι και ενώ ξεκίνησαν με τον Μαντίντα να έχει τον ρόλο του δημιουργού φάνηκε στα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ ότι ο Στάικος Βεργέτης χρειάζεται κάτι πιο... ποιοτικό για τον παίκτη που θα ταΐζει τον Μανιά και θα δημιουργεί παιχνίδι.

Ετσι, ο Μαρτίν Τόνσο, που μας συστήθηκε με την εξαιρετική παρουσία που είχε στο Περιστέρι με την φανέλα του Ατρόμητου, αναμένεται να υπογράψει με την ομάδα της Τρίπολης.

Θυμίζουμε ότι ο 27χρονος βραχύσωμος μέσος (1.75 μ.) αγωνίστηκε σε 34 ματς σκοράροντας 8 τέρματα.

Ο Τόνσο ξεκίνησε την καριέρα του από την Νιούελς όπου και έμεινε από το 2011 μέχρι το 2016, παίζοντας τη σεζόν 2015-2016 στην Κόλο Κόλο. Ο Αστέρας αναμένεται να αποτελέσει την 4η ομάδα στην καριέρα του, πλαισιώνοντας την αργεντίνικη παροικία όντας ο 4ος παίκτης από την χώρα του τάγκο μιας και ήδη υπάρχουν οι Ιγκλέσιας, Μάσα και Ισνάλντο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα