Ο Ολυμπιακός θέλει παρουσία Περέιρα στο ντέρμπι

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός θέλει παρουσία Περέιρα στο ντέρμπι

bet365

Οι «ερυθρόλευκοι» σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν έχουν ζητήσει από τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, να δώσει το παρών στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει με κάθε τρόπο και προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχθεί το παραμικρό στην συνέχεια ως προς το σκέλος της διαιτησίας. Σύμφωνα με νεότερες πηγές από τους πρωταθλητές Ελλάδας έχει ζητηθεί από το... αφεντικό της ΚΕΔ, κ. Περέιρα να είναι στο ΟΑΚΑ για να δει από κοντά το ΑΕΚ - Ολυμπιακός.

Βάσει των ίδιων πηγών υπάρχει επιστολή που έχει πάει στον ίδιο και με κοινοποίηση σε FIFA / UEFA. Επίσης οι Πειραιώτες έχουν ξεκαθαρίσει πως από την στιγμή που η νέα ΚΕΔ είναι υπό την... σκέπη των UEFA / FIFA δεν θα διστάστει να αποτανθεί ξανά σε αυτές για το οτιδήποτε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα