Έβγαλε μεγάλο μέρος της προπόνησης ο Φορτούνης

Δημήτρης Τομαράς
Έβγαλε μεγάλο μέρος της προπόνησης ο Φορτούνης

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης έκανε μεγάλο μέρος της προπόνησης της Παρασκευής στον Ρέντη και προσπαθεί ώστε να μπει αποστολή για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός την Κυριακή.

Ο Έλληνας διεθνής παρά το πρόβλημά του εξακολουθεί να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να είναι έστω αποστολή στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός.

Την Παρασκευή ο Φορτούνης έκανε ένα μεγάλο μέρος του προπονητικού προγράμματος στον Ρέντη (σ.σ. το πιο μεγάλο), δείγμα της διάθεσής του για το παιχνίδι. Ακόμα και έτσι βέβαια το... μέτωπο Φορτούνη παραμένει ανοιχτό και θα κριθεί την τελευταία στιγμή... Πάντως με τα υπάρχοντα δεδομένα εκτιμάται πως ακόμα και εάν θεωρηθεί στο 100% δεν θα είναι στα βασικά πλάνα του Χάσι για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Δεν είναι δηλαδή για να χρίζεται βασικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα