Παπαδόπουλος: «Το ταξίδι φτάνει στο τέλος» (pics)

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Το ταξίδι φτάνει στο τέλος» (pics)

bet365

Την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, γνωστοποίησε μέσω instagram ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Μέλος της «γενιάς» του 2004 ο 35χρονος, πλέον, Παπαδόπουλος αποφάσισε να αποχαιρετήσει το ποδόσφαιρο, αφήνοντας πίσω μία πλούσια καριέρα γεμάτη γκολ και επιτυχίες. Μέσω διαδοχικών ποσταρισμάτων στο instagram παρουσιάσε όλες τις φανέλες των ομάδων που αγωνίστηκε, συμπεριλαμβανομένης και της Εθνικής Ελλάδος, με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης το 2004.

Bwin Sports App – Εύχρηστη εφαρμογή για iphone και Android κινητά. (21+)!

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του το 1999 από τον Ακράτητο και αγωνίστηκε κατά σειρά σε Μπέρνλι, Παναθηναϊκό, Λέτσε, Ντιναμό Ζάγκρεπ, Θέλτα, Λεβαδειακό, Πανθρακικό, Ατρόμητο, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό. Συνολικά αγωνίστηκε σε 440 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 111 γκολ.

Οι αναρτήσεις:

...4 φανέλες στο εξωτερικό #burnleyfc #leccefc #dinamozagrebfc #celtafc

A post shared by Papadopoulos Dimitris (@pap_11) on

...έχοντας κερδίσει τιτλους και βραβεία εκ των οποίων 3 φορές ο καλύτερος της χρονιάς. Μετά από περίπου 500 επίσημα παιχνίδια και 150 γκολ σε ολες τις διοργανωσεις το "ταξίδι" φτάνει στο τέλος. Γεμάτος εμπειρίες στη βαλίτσα μου, εικόνες στο μυαλό μου και συναισθήματα στην καρδιά μου ευχαριστώ όλους. Προπονητές και συμπαίκτες. Προέδρους και ποδοσφαιρανθρωπους. Φίλους και εχθρούς. #lovefootball #timetostepdown #ηζωησυνεχιζεται #παμεγιαΑλλα #στισωραιεσστιγμες #omceafootballplayeralwaysafootballplayer #11 #9 #22

A post shared by Papadopoulos Dimitris (@pap_11) on

 

Τελευταία Νέα