Το απίθανο 4/4 του Μπαντίκου με Ιωνικό! (pics)

Νίκος Μαρούδας
Το απίθανο 4/4 του Μπαντίκου με Ιωνικό! (pics)

bet365

Κάτι πραγματικά σπάνιο έχει καταφέρει ο Γιάννης Μπαντίκος! Ο τερματοφύλακας της Προοδευτικής, έχει αποκρούσει τέσσερις φορές πέναλτι σε παιχνίδι μεταξύ Προοδευτικής και Ιωνικού σε ισάριθμα χτυπήματα!

Η Προοδευτική ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ιωνικό. Οι Κορυδαλλιώτες, επικράτησαν 1-0, όμως για να το καταφέρουν αυτό, χρειάστηκε για ακόμα μια φορά και ο Γιάννης Μπαντίκος.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας των «βυσσινί», έχει πετύχει κάτι απίθανο! Έχει αγωνιστεί πέντε φορές σε ντέρμπι μεταξύ Προοδευτικής και Ιωνικού και έχει πιάσει πέναλτι στα 4 από αυτά. Μάλιστα, τα δύο ήταν στο ίδιο παιχνίδι, ενώ στα άλλα δύο ματς που έχει αγωνιστεί δεν έχει δοθεί κάποιο πέναλτι.

Συγκεκριμένα, η αρχή έγινε το 2014 σε ένα παιχνίδι στη Νεάπολη. Τότε, ο Μπαντίκος είχε σταματήσει τους αντιπάλους του από τα 11 βήματα όχι μία, αλλά δύο φορές. Βέβαια, ο Ιωνικός πήρε σε εκείνο το ματς τη νίκη με 3-0. Το ίδιο έκανε και πέρσι στη Νεάπολη. Πάλι ο Ιωνικός κέρδισε πέναλτι, πάλι ο Μπαντίκος ήταν εκεί! Κράτησε το 0-0 λίγο πριν η ομάδα του προηγηθεί (τελικό αποτέλεσμα 1-1).

Τελευταίο... θύμα του Μπαντίκου ήταν ο Ρόβας το μεσημέρι της Κυριακής. Η «Προο» ήταν μπροστά στο σκορ και ο Ρόβας κέρδισε το πέναλτι. Όλοι στον Κορυδαλλό ήξεραν πως ο Μπαντίκος δεν... χαρίζεται! Το κατάλαβε και ο άσος του Ιωνικού, με τον Έλληνα γκολκίπερ κάπως έτσι να φτάνει τις τέσσερις αποκρούσεις σε τέσσερα πέναλτι στα ντέρμπι με την ομάδα της Νίκαιας και φυσικά να κρατά την μεγάλη νίκη για την ομάδα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα