Ηρακλής - Αγροτικός Αστέρας 0-0

Gazzetta team
Ηρακλής - Αγροτικός Αστέρας 0-0

bet365

Τον πρώτο του βαθμό στη Γ' Εθνική πήρε ο Ηρακλής με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα, με τι δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Πάλεψε απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα ο Ηρακλής. Οι «κυανόλευκοι», γνώριζαν πως απέναντί τους είχαν μια καλύτεροι ομάδα και κατάφεραν να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό στη Γ' Εθνική. Το παιχνίδι που έγινε στην Επανομή, δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με το πρώτο ημίχρονο να είναι αρκετά μέτριο προς κακό...

Bwin Sports App – Εύχρηστη εφαρμογή για iphone και Android κινητά. (21+)!

Στην επανάληψη, ο Αγρογικός ήταν καλύτερος και απείλησε στο 60' και στο 66' με τον Μερτζάνη, όμως να μην καταφέρνει να σκοράρει. Το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους, μιας και δεν είχαμε κάποια άλλη στιγμή στη συνέχεια, με τον Ηρακλή να παίρνει τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής: Γιούδας, Κριτσιάνης, Μυλωνάς, Τσαλταμπασίδης, Ιωαννίδης, Μούδιος, Ευσταθιάδης, Αποστόλου, Αβραμίδης, Ανδρεάκος (91΄Κατσούλης), Δραγάνης.

Αγροτικός Αστέρας: Γκεβρέκης, Καραντασιαδης, Κεχαγιάς, Ζώτος (90΄Γεωργιάδης), Αγτζίδης, Ζαχαράκης, Μερτζάνης, Προβατίδης, Μαντζίρης, Παπουτσής, Ατζαμιδάκης (58΄ Χειριντράντας)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα