Η Λίβερπουλ αποθεώνει το πρότυπο Ράσφορντ! (pic)

Η Λίβερπουλ αποθεώνει το πρότυπο Ράσφορντ! (pic)

bet365

Ο Ράσφορντ είναι ο άνθρωπος που έχει φροντίσει για εκατομμύρια παιδιά στην Αγγλία να έχουν δωρεάν φαγητό στο σχολείο καθ' όλη τ διάρκεια του καλοκαιριού κι η Λίβερπουλ έστειλε το δικό της μήνυμα στον παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σ' όλο τον κόσμο!

Σίτι - Άρσεναλ με σούπερ προσφορά* & ειδικά στοιχήματα | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Μάρκους Ράσφορντ είναι το πρόσωπο των ημερών!

Είναι το πρόσωπο που η κάθε κοινωνία θέλει να έχει!

Είναι το παράδειγμα που πρέπει να μπαίνει σε κάθε σπίτι και να αποτελεί φάρο για τα παιδιά μας. Για εμάς τους ίδιους.

Ο Αγγλος επιθετικός, πίεσε, προσπάθησε και... νίκησε! Ετσι, με τη συμβολή του καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού θα παρέχονται τα δωρεάν γεύματα προς τα σχολεία για τα παιδιά!

Θυμίζουμε πως ο ίδιος έχει φροντίσει για όλους τους πιτσιρικάδες και τις οικογένειές τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας, συγκεντρώνοντας τρόφιμα για εκατομμύρια σπίτια!

Αυτήν την κίνησή του αποθέωσε κι η Λίβερπουλ, με τους «reds να αφήνουν στην άκρη κάθε αντιπαλότητα (εντός γηπέδων) και να βάζουν πάνω απ' όλα τον... άνθρωπο!

«Τα παιδιά της περιοχής μας θα επωφεληθούν εξαιτίας των ενεργειών αυτού του αξιόλογου προτύπου. Από τη Λίβερπουλ με αγάπη», γράφουν οι άνθρωποι της ομάδας του Μέρσισαϊντ δίνοντας το παράδειγμα!

Με τέτοιες κινήσεις (και από τις δύο πλευρές) η κοινωνία γίνεται καλύτερη. Παίρνεις μια βαθιά ανάσα και πιστεύεις ότι υπάρχει φως εκεί έξω.

 

Τελευταία Νέα