Γερο-γιοβάισα: Μουρίνιο για... την ζημιά!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-γιοβάισα: Μουρίνιο για... την ζημιά!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα ξύπνησε με όρεξη βλέποντας έξω και τον ήλιο που του φτιάχνει τη διάθεση και σκέφτεται πως ο Μουρίνιο δεν θα αφήσει ανεκμετάλλευτη την επέτειό του στον πάγκο της Τότεναμ!

Καλημέρα καλοί μου φίλοι!

Δύσκολο το Lockdown ρε παιδιά, νυχτώνει και νωρίς και φεύγει και η έμπνευση για τα ωραία, τα δικά μας τα στοιχηματικά.

Όμως, η μπάλα επιστρέφει μετά το Nations League και όσο είναι πρωί και έξω η μέρα λάμπει, κάτι μου 'ρθε και ξεκίνησα από νωρίς να τσεκάρω πραγματάκια!

Η Premier League που τόσο αγαπώ κάνει τρομερό come-back με τη μάχη του Μουρίνιο με τον Γκουαρδιόλα για την οποία πρόλαβα να διαβάσω και το θεματάκι στο Gazzetta Weekend Journal και αξίζει να ρίξετε κι εσείς μια ματιά.

Ο Ζοσέ συμπλήρωσε έναν χρόνο παρουσίας στον πάγκο της Τότεναμ και τον έχω για τόσο μεγάλη... γάτα που θα το κάνει το δωράκι στον εαυτό του.

  • Μια ανάσα από την κορυφή και... ζημιά στη Σίτι

Η Τότεναμ του Μουρίνιο κατάφερε πριν από τη διακοπή να φτάσει μια ανάσα από την κορυφή της βαθμολογίας και φυσικά οφείλει πάρα πολλά στους Κέιν και Σον που διανύουν τρομερή χρονιά και έχουν πάρει την ομάδα τους από το χέρι. Η Σίτι έχει ηττηθεί στα πέντε πιο πρόσφατα από τα έξι ταξίδια που έχει κάνει στις έδρες των ομάδων που απαρτίζουν το... Top-7, έχοντας σκοράρει μόλις τέσσερις φορές. Ο Πορτογάλος μάλλον ξέρει τον τρόπο να συνεχίσει αυτή την αρνητική επίδοση του Πεπ δίνοντας στα «σπιρούνια» τη διπλή ευκαιρία!

  • Έχει θέματα να λύσει η Μπαρτσελόνα...

Στη... δίνη των Μέσι, Γκριεζμάν, Κούμαν και γενικότερα μια αναταραχής που φαντάζει μόνιμη στην Μπαρτσελόνα τη φετινή περίοδο, κάθε άλλο παρά εύκολο μου φαίνεται το αποψινό παιχνίδι με την Ατλέτικο στο Wanda Metropolitano. Από τη μια τα θέματα των Καταλανών, από την άλλη η απουσία του Λουίς Σουάρες που κόλλησε κορονοϊό και χάνει το πρώτο ραντεβού με την αγαπημένη «πρώην» του. Θα τολμήσω να μιλήσω για λίγα γκολ και ένα αποτέλεσμα που δεν θα ξεπεράσει τα 2,5 τέρματα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα