Το «έκαψε» στο Posidonio ο Σαββίδης

Το «έκαψε» στο Posidonio ο Σαββίδης

Το «έκαψε» στο Posidonio ο Σαββίδης

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης το βράδυ της Κυριακής(2/6) γιόρτασε την κατάκτηση της 1ης θέσης από τον ΠΑΟΚ στα play offs στο Posidonio μαζί με την Εύα Καϊλή με τα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο Ιβάν Σαββίδης την Κυριακή(2/6) είχε ένα βαρύ πρόγραμμα καθώς συνόδευσε το πρωί τον Πατριάρχη Μόσχας στην Αθήνα στην συνάντηση που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, ενώ το απόγευμα παρακολούθησε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τα Γιάννινα.
Μετά το νικηφόρο πέρασμα από τους «Ζωσιμάδες» και την κατάκτηση της 1ης θέσης στα play offs ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να το γιορτάσει. Έτσι λοιπόν βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο Posidonio όπου εμφανίζεται μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο τελευταίος μάλιστα συνεχάρη τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ για την επιτυχία της ομάδας του. Ο Σαββίδης είχε και πάλι δίπλα του την Εύα Καϊλη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα