Νέοι αντιρατσιστικοί νόμοι

Νέοι αντιρατσιστικοί νόμοι

bet365

Πιο σκληρά από ποτέ είναι τα μέτρα που παίρνει η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για να σταματήσουν τα φαινόμενα ρατσισμού.

Στα γήπεδα του Campionato υπήρξαν διάφορα κρούσματα φέτος, ακόμη και σε φιλικά παιχνίδια, οπότε η ομοσπονδία αποφάσισε να πάρει και να ανακοινώσει νέους κανονισμούς προκειμένου να σταματήσουν τα προβλήματα.

Από εδώ και πέρα, λοιπόν, όποιος ποδοσφαιριστής επιτίθεται σε συνάδελφο του με αφορμή το χρώμα του, τη θρησκεία του ή την καταγωγή του θα τιμωρείται με αποκλεισμό... 10 αγωνιστικών!

Σε ό,τι αφορά τους οπαδούς, αν το πέταλο μιας ομάδας φωνάξει συνθήματα ρατσιστικού περιεχομένου, θα είναι κλειστό στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι. Αν συνεχιστεί αυτό, θα είναι κλειστές όλες οι θύρες και θα επιβληθεί και πρόστιμο 50.000 ευρώ στην ομάδα.

Αν μετά από όλα αυτά υπάρξουν εκ νέου συνθήματα σε μια ομάδα που θα έχει δεχθεί τιμωρία της έδρας, τα πράγματα γίνονται πιο σοβαρά. Κεκλεισμένων των θυρών για περισσότερα από ένα ματς, ήττα με 0-3 και αφαίρεση βαθμών!

Σε περίπτωση που ένας διαιτητής διακόψει ένα ματς για ρατσιστικά συνθήματα της μιας ομάδας, αυτομάτως η άλλη θα παίρνει τη νίκη!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα