Μένει στην Τσέλσι ο Ντε Μπρούιν

Μένει στην Τσέλσι ο Ντε Μπρούιν

Θάνος Σαρρής
Μένει στην Τσέλσι ο Ντε Μπρούιν

bet365

Ο Βέλγος άσος όπως όλα δείχνουν θα μείνει στους «Μπλε» μετά από επικοινωνία που είχε με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο 21χρονος, ο οποίος έδειξε πολύ καλά στοιχεία την περσινή χρονιά που έπαιξε δανεικός στη Βέρνντερ Βρέμης, κέρδισε αρκετούς θαυμαστές, με την Ντόρτμουντ να τον θέλει και επίσης να ακούγεται ως έμψυχο αντάλλαγμα στη Λεβερκούζεν για τον Σίρλε. Ωστόσο, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του ατζέντη του, θα μείνει στο Λονδίνο.

Ο Πατρίκ Ντε Κόστερ που τον εκπροσωπεί δήλωσε: «Ο κύριος Μουρίνιο τηλεφώνησε στον Κέβιν και του εξήγησε λίγο την κατάσταση για την επόμενη χρονιά. Δεν πήραμε εγγυήσεις, αλλά είναι φυσιολογικό σε ένα σύλλογο σαν την Τσέλσι. Εξαρτάται από αυτόν να δείξει πράγματα, όπως έκανε τους τελευταίους 18 μήνες. Ενάμιση χρόνο πριν ,όταν υπέγραψε συμβόλαιο με την Τσέλσι, ήταν σαν όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Στη συνέχεια, ήταν σημαντικό για τον Κέβιν να κάνει τα σωστά βήματα τις σωστές στιγμές. Ο Κέβιν θέλει να παίξει. Να παίξει ποδόσφαιρο, να γίνει καλύτερος παίκτης. Νομίζω το απέδειξε μένοντας έξι μήνες παραπάνω στη Γκενκ και με την περσινή σεζόν του στη Βρέμη. Τα πήγε πολύ καλά. Τώρα εξαρτάται από τον ίδιο να αποδείξει το ίδιο στην Τσέλσι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα