«Xάνεται» ο Τάουπ λόγω... χρόνου!

«Xάνεται» ο Τάουπ λόγω... χρόνου!

Γιώργος Τσακίρης
«Xάνεται» ο Τάουπ λόγω... χρόνου!

bet365

O Τζακ Τάουπ μπορεί να είναι ιδανική λύση και να απασχολεί την ΑΕΚ αλλά οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού σχεδιασμού επιλέγουν να μην κινηθούν άμεσα με αποτέλεσμα να μην παραμένει... διαθέσιμος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ΑΕΚ έχουν σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον Τζακ Τάουπ (για τον οποίο ενημερωθήκατε σχετικά πρώτα από το gazzetta.gr), ωστόσο, το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού σχεδιασμού (Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Μπάγεβιτς) επιθυμούν να εξετάσουν κι άλλες λύσεις για την γραμμή κρούσης, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, χωρίς να εκφράσουν επίσημα ενδιαφέρον για την περίπτωσή του προκειμένου -με σκοπό να τον είχαν για λίγο... stand by- υποχρεώνει τον ποδοσφαιριστή να προχωρήσει σε διαπραγμάτευση με τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.

Ο 29χρονος Ολλανδός επιθετικός που βάσει στατιστικών αποτελεί πραγματικά μια σούπερ μηχανή παραγωγής γκολ, πλην της δεδομένης και επίσημης κρούσης από την Ρόντα φέρεται να έχει έρθει σε επαφή και με άλλες ομάδες του εξωτερικού και έχει θέσει σαν στόχο να τελειώσει το συντομότερο δυνατό την υπόθεση της μετακίνησής του σε νέα ομάδα προκειμένου να γνωρίζει γρήγορα και άμεσα τι μέλλει γενέσθαι με την καριέρα του. Γι' αυτό και από τη στιγμή που στην ΑΕΚ δεν προχώρησαν σε κάποια επίσημη κρούση για την περίπτωσή του εδώ και μέρες (αφού έχει προταθεί περίπου μία εβδομάδα ήδη) ο ίδιος -φέρεται να- θεωρεί πως δεν αρκεί να το θέλει μόνο εκείνος να αγωνιστεί στην Ενωση ανεξαρτήτως κατηγορίας όπως δήλωσε άλλωστε... Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Τάουπ «χάνεται» (εντός εισαγωγικών η λέξη διότι δεν ήταν δικός της για να τον χάσει) λόγω... χρόνου!

Στην ΑΕΚ πλέον οι Λυμπερόπουλος, Δέλλας και Μπάγεβιτς θα εστιάσουν σε άλλες περιπτώσεις. Εντός συνόρων υπάρχουν τα ονόματα των Αραβίδη, Αναστασάκο και Ντακόλ, αλλά και αυτό του Περόνε που φέρεται να προτάθηκε στους «κιτρινόμαυρους». Υπάρχουν φήμες (και) για Καλαντζή αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ΑΕΚ... Μένει να δούμε πού τελικά θα καταλήξουν στην Ενωση για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης χωρίς να τους πιέζει πάντως ο χρόνος εκτός βέβαια αν προκύψει πάλι μία σούπερ (βάση στατιστικών) περίπτωση όπως ήταν ο Τάουπ οι οποίοι είναι λογικό να θέλουν να κλείσουν γρήγορα και να μην περιμένουν...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα