Πρώτη με... πιτσιρίκια
Οι περισσότεροι (13) είναι από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού, ενώ το παρών στο προπονητικό κέντρο θα δώσουν και οι Σαραβάκος, Νταμπίζας.
Οι πράσινοι θα περάσουν από αιματολογικές εξετάσεις, καρδιολογικό έλεγχο και εργομετρικά, ενώ το απόγευμα θα γίνει και η πρώτη τους προπόνηση.
Οι παίκτες του τριφυλλιού που θα δώσουν το παρών στην πρώτη είναι οι: Αναγνωστόπουλος, Αναστασόπουλος, Αποστολόπουλος, Γιαννιτσάνης, Δώνης, Κουσίδης, Λαγός, Μαυρίας, Μουζακίτης, Ρισβάνης, Σταματάκης, Ταμπάκης, Χουχούμης. Ζέκα, Μπαϊράμι, Ντίνας, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Καρνέζης.
Στην Τουρκία για το Μουντιάλ Νέων είναι οι Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, ενώ άδεια μέχρι τις 12 Ιουλίου έχουν οι Βελάσκες, Πίντο, Σο, Βιτόλο, Κουίνσι, Φορναρόλι και Τοτσέ που δεν υπολογίζονται.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
