Υπογράφει ο Ράφαελ στον Πλατανιά

Νίκος Τσιώκος
Υπογράφει ο Ράφαελ στον Πλατανιά

bet365

Κοντά στην απόκτηση του 27χρονου Πορτογάλου αριστερού μπακ, Εμίδιο Ράφαελ, είναι ο Πλατανιάς, καθώς την Τρίτη αναμένεται να υπογράψει και να ανακοινωθεί.

Στον Πλατανιά συνεχίζεται αδιάκοπα ο μεταγραφικός σχεδιασμός και οι Χανιώτες είναι κοντά στο να πραγματοποιήσουν την επόμενη μεταγραφή τους. Ο λόγος για τον Εμίδιο Ράφαελ, ο οποίος βρίσκεται από χθες στα Χανιά και αύριο αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Εφόσον όλα πάνε καλά, τότε θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα ανακοινωθεί από τους Κρητικούς.

Ποιος είναι

Ο Εμίδιο Ράφαελ Αουγκούστα Σίλβα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 1986 στη Λισσαβόνα και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την ομάδα της πόλης, τη Σπόρτινγκ. Εκεί δεν πήρε χρόνο συμμετοχής και παραχωρήθηκε δανεικός σε συλλόγους μικρότερων κατηγοριών πριν πάρει μεταγραφή στην Ακαντέμικα.

Το 2010... μετακόμισε στην Πόρτο, όπου έμεινε μέχρι φέτος τον Ιανουάριο έχοντας μόλις πέντε συμμετοχές. Ακολούθησε η Μπράγκα, αλλά αγωνίστηκε κυρίως με τη δεύτερη ομάδα (17 συμμετοχές, 1 γκολ), καθώς με την πρώτη είχε μόνο 1 εμφάνιση. Αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και έχει ύψος 1,82μ.

Συνέχεια με διπλές προπονήσεις

Από εκεί και πέρα, στο αγωνιστικό σκέλος η προετοιμασία του Πλατανιά θα συνεχιστεί από αύριο, Δευτέρα, με διπλές προπονήσεις (7:30 και 19:00) στο Μάλεμε, με την αναχώρηση για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το «χτίσιμο» της ομάδας, να είναι προγραμματισμένη για τις 13 Ιουλίου. Τέλος, οι άνθρωποι του συλλόγου μιλούν συνεχώς με τον Μαρίνο Ουζουνίδη για περιπτώσεις παικτών, που πιθανόν θα αποτελέσουν μεταγραφικοί στόχοι στο υπόλοιπο της θερινής περιόδου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα