Ο... παράνομος Ζέκα!
Είναι μια... κατηγορία μόνος του. Ο Ζέκα αποτελεί το νούμερο ένα πειραχτήρι στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Ο επιμελητής της ομάδας, όμως, Γρηγόρης Παπαβασιλείου δεν τον αφήνει σε ησυχία και το πρωί της Τετάρτης «έγραψε»! Ο Πορτογάλος μέσος εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο με ποδήλατο. Παρά το γεγονός πως υπήρχε συγκεκριμένος χώρος στάθμευσης για τα ποδήλατα, εκείνος τον άφησε δίπλα σε μία κολόνα λίγα μέτρα μόλις μακριά από τον αγωνιστικό χώρο. Μόλις, τον είδε ο Παπαβασιλείου, του είπε «μα καλά ρε Ζέκα πόσο Έλληνας είσαι» δίνοντας το έναυσμα για πειράγματα στον Ζέκα.
Όλοι μαζί
Πρώτο και κύριο μέλημα του Γιάννη Αναστασίου είναι να κάνει τον φετινό Παναθηναϊκό ομάδα. Για αυτό και οι εντολές είναι όλες ομαδικές. Για παράδειγμα όταν έπρεπε να μετακινηθεί κάποιο από τα βοηθητικά τέρματα, ο νεαρός τεχνικός του «τριφυλλιού» ζητούσε «όλοι μαζί παιδιά να μεταφέρουμε το τέρμα, όλοι μαζί».
Οι... φαντάροι!
Λογικά δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει τέτοια κέντα. Τάσος Λαγός και Γιώργος Κουτρουμπής υπηρετούν αυτό τον καιρό την θητεία τους στον ελληνικό στράτο και βρίσκονται με ειδική άδεια στην Ολλανδία. Μάλιστα, οι δύο φαντάροι μοιράζονται και το ίδιο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Bildeberg, στο οποίο διαμένει η αποστολή του «τριφυλλιού».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Προμηθέας, Λιμνιάτης: «Να αναγκάσουμε τους αντιπάλους μας να παίξουν στο 100% για να μας κερδίσουν»
- Γιουνγκ Μπόις: Οι 6+2 περίεργες ιστορίες που δεν ξέρατε για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού (vid)
- Η ομοσπονδία της Γαλλίας «μαζεύτηκε» για Ντιλικινά: Η κίνηση που δείχνει το κώλυμα με Ολυμπιακό και Παρτίζαν
