Περιμένει τη Γιουβέντους ο Γιόβετιτς

Περιμένει τη Γιουβέντους ο Γιόβετιτς

Δημήτρης Βέργος
Περιμένει τη Γιουβέντους ο Γιόβετιτς

bet365

Ο Μαυροβούνιος επιθετικός δεν βλέπει με θετικό μάτι μια πιθανή μετακίνησή του στη Νάπολι καθώς επιθυμεί να συνεχίσει στη Γιουβέντους.

Η Νάπολι αναμένεται να καταθέσει πρόταση στη Φιορεντίνα για τον Στέφαν Γιόβετιτς αμέσως μόλις πουλήσει τον Έντινσον Καβάνι (πιθανότατα στην Παρί), ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται να μην «ψήνεται».

Όπως αναφέρει το Sky Italia, ο Γιόβετιτς πιέζει από την πλευρά του για να πάρει μεταγραφή στη Γιουβέντους, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο να συμβεί καθώς οι «Βιόλα» θα ζητήσουν 30 εκατομμύρια ευρώ σε περίπτωση που η «Γηραιά Κυρία» κινηθεί για την απόκτηση του Μαυροβούνιου.

Στη Νάπολι πάντως εκτός από τον Γιόβετιτς έχουν έτοιμη την εναλλακτική καθώς από χθες είναι γνωστό ότι και ο Βόσνιος φορ της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα