Γνωρίζει και περιμένει ο Μεντζανί!

Γνωρίζει και περιμένει ο Μεντζανί!

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Το Gazzetta.gr βρέθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στο ξενοδοχείο της Μονακό, καταφέρνοντας να μιλήσει με τον Καρλ Μεντζανί, ο οποίος εμφανίστηκε ενήμερος και... χαμογελαστός για τον Ολυμπιακό. Ποια είναι η θέση των Μονεγάσκων. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΕΕΦΕΛΝΤ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Γελαστός και... ενημερωμένος

Στις 23.35 ώρα Αυστρίας οι παίκτες της Μονακό μόλις έχουν ολοκληρώσει το φαγητό τους στο ξενοδοχείο Αλπίν. Το Gazzetta.gr περίμενε στον χώρο υποδοχής του τον Καρλ Μεντζανί, ο οποίος μας έδωσε γεμάτος χαμόγελο το χέρι. «Χαίρομαι που σας γνωρίζω. Για τον Ολυμπιακό ε; Ναι ξέρω πολύ καλά...», μας είπε δίχως δισταγμό για να συνεχίσει: «Κοιτάξτε αυτήν την στιγμή είμαι μία χαρά εδώ.

Είμαι πολύ καλά στην Αυστρία. Νιώθω μία χαρά. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Για το μέλλον μου θα δούμε». Στην συνέχεια μας ζήτησε ευγενικά να του επιτρέψουμε να πάει στο δωμάτιό του καθώς αν και δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με την Φορτούνα Ντίσελντορφ ήταν αρκετά κουρασμένος.

Ήθελε να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει. Μας τόνισε δε πως δεν μπορεί να μείνει άλλο στην ρεσεψιόν ωστόσο εξακολούθησε να μας χαμογελά ακόμα και την ώρα που ανέβαινε με συμπαίκτες του την σκάλα. Πιο πίσω ο Αμπιντάλ είχε μείνει ακόμα στο εστιατόριο για να τελειώσει το φαγητό του.

 

Μετά ακολούθησε τον συμπαίκτη του για ξεκούραση. Ο Καρλ Μεντζανί χαμογέλασε πλατιά όταν άκουσε το όνομα Ολυμπιακός και Ελλάδα... Υπενθυμίζεται πως η ομάδα της Μονακό έχοντας τον Μεντζανί στην αποστολή της μετέβη στο Ντίσελντορφ όπου έδωσε φιλικό αγώνα με την Φορτούνα. Ο παίκτης έμεινε στον πάγκο.

«Μόνο όταν είναι κάτι επίσημο!»

Στο ξενοδοχείο ήταν και ο Πιέρ Ζοζέφ Γκαντεάν, αρμόδιος για θέματα επικοινωνίας και Τύπου για την ομάδα της Μονακό. Του ζητήσαμε να μας κάνει ένα σχόλιο για την υπόθεση Μεντζανί: «Αυτήν τη στιγμή δεν μπορούμε να δώσουμε καμία ανεπίσημη ή επίσημη πληροφορία για ένα τέτοιο θέμα. Στην Μονακό εμείς λειτουργούμε με συγκεκριμένο τρόπο. Μόνο όταν υπάρχει κάτι οριστικό και επίσημο, τότε το δημοσιοποιούμε. Την δεδομένη χρονική στιγμή ο παίκτης ανήκει στη Μονακό.

Σήμερα που μιλάμε είναι στο δυναμικό μας. Για το αύριο ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις. Από εκεί και πέρα, όταν έχουμε κάτι να πούμε για το θέμα, θα το κάνουμε επίσημα. Καταλαβαίνω τη δουλειά του Τύπου. Είμαι και εγώ δημοσιογράφος, καθώς κάνω τη δουλειά πολλά χρόνια. Ξέρουμε το τι ακριβώς γράφεται στον Τύπο. Τα διαβάζουμε όλα, αλλά δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο». Ο Γκαντεάν έσπευσε να μας ρωτήσει το τι ισχυρίζεται ο Ολυμπιακός για το θέμα.

Όταν του μεταφέραμε πως δεν υφίσταται καμία επίσημη επιβεβαίωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Καρλ Μεντζανί τότε εκείνος μας ανέφερε σχετικά: «Και εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε κάτι. Μπορείτε να ρωτήσετε και πάλι τον Ολυμπιακό. Όταν θα έχουμε κάτι ουσιώδες ή επίσημο θα σας το πούμε». Και όλα αυτά την ώρα που την Δευτέρα εκτιμάται πως θα ανακοινωθεί μεταγραφή από τους ερυθρόλευκους.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα